Zborul Cluj-Antalya, aterizare de urgență pe Otopeni. Ce s-a întâmplat, de fapt

Zborul Cluj-Antalya, aterizare de urgență pe Otopeni. Ce s-a întâmplat, de fapt Aeroportul Otopeni. Sursa foto: EVZ

Zborul Cluj-Antalya, cu plecare la ora 11:20 din Cluj, a aterizat forțat pe Aeroportul Otopeni și nu a mai ajuns la destinație. Escala de urgenţă ar fi fost din cauza unei pene de curent.

Zborul Cluj-Antalya, din 6 octombrie, cu plecare la 11:20 din Cluj, a fost întors din drum din cauza unor probleme tehnice pe Aeroportul din Antalya. Se pare că aeroportul are probleme tehnice din cauza unei pene de curent.

Mai exact, un avion plin cu români care trebuia să ajungă în Antalya a fost întors de urgență la București. Avionul nu a mai ajuns la destinație, deoarece pilotul a fost nevoit să aterizeze de urgență în aeroport, după ce a fost anunțat că sunt probleme.

Zborul Cluj-Antalya, plin cu români, a  aterizat pe Otopeni

În aceste momente există multe avioane care așteaptă un ordin de la aeroport pentru a putea ateriza în siguranță în Turcia.

Ne puteți urmări și pe Google News

„La jumătatea traseului, avionul a fost nevoit să întoarcă din drum. Aeronava este plină de pasageri, plus o mulțime de copii de toate vârstele”, potrivit cineva din avion.

Ulterior, avionul a primit undă verde să aterizeze pe Aeroportul Otopeni. După ce avionul a ajuns pe Otopeni, pasagerii au fost nevoiți să stea o oră și jumătate în interiorul acestuia. Aeronava ar fi trebuit să ajungă la destinație astăzi, pe data de 6 octombrie 2023, la ora 13:20.

„Avionul a ajuns la Otopeni unde toți pasagerii vor sta o ora jumătate în avion pe pista”, mai spune pasagerul.

Turn De Control, Turn, Aeroport

Turn de control. Sursa foto: Pixabay

Zborurile suspendate în Antalya

Oficialii turci au suspendat zborurile pe aeroportul Antalya (AYT) din sudul Turciei pe 6 octombrie. Totul din cauza unei pene de curent. Mai multe zboruri au fost deviate, dar sunt posibile şi anulări de zbor. Aeroportul se confrunta cu o întrerupere a curentului și probleme tehnice.

Aeroportul Antalya este un aeroport internațional important situat la 13 km nord-est de centrul orașului Antalya, Turcia. Pasagerii sunt rugați să reconfirme zborurile dacă sunt programați să călătorească prin AYT.

Cel puțin până în seara zilei de 6 octombrie vor fi probleme. De asemenea, sunt rugați să nu plece de la cazare înainte de a avea confirmarea că zorul de va relua.