WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane. Lista cu smartphone-uri bune de aruncat

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane. Lista cu smartphone-uri bune de aruncat WhatsApp a adus noi modificări aplicației. Sursa Foto: Arhiva EVZ

WhatsApp își va închide porțile pentru o serie de telefoane mobile, făcând aplicația inaccesibilă unui număr semnificativ de utilizatori. Mai jos vă prezentăm lista cu smartphone-urile care nu vor mai fi compatibile.

WhatsApp va trece prin noi actualizări care vor afecta mai multe tipuri de dispozitive care încă funcționează. Dar, din păcate vor fi considerate depășite pentru utilizarea optimă a aplicației.

WhatsApp trece printr-un proces tehnologic important

Aşadar, începând cu 29 februarie 2024, WhatsApp va fi inaccesibil pentru unele dispozitive. Mulţi posesori de astfel de telefoane vor avea o surpriză neplăcută. Nu vor mai putea folosi aplicaţia din cauza unor discrepanţe în sistemul de operare.

Este vorba despre cei care au telefoane mobile care nu au sistemul de operare Android 5.0 sau o versiune ulterioară şi cel puţin 300 MB de spaţiu de stocare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Telefon Mobil, Cafea, Telefon InteligentWhatsApp pe telefoane mobile vechi. Sursa foto. Pixabay

Aplicațiile pentru smartphone sunt supuse unor actualizări constante, menite să îmbunătățească performanța și securitatea, dar care lasă inevitabil dispozitivele mai vechi în urmă. WhatsApp nu face excepție: actualizarea programată pentru 29 februarie 2024 va face diferite modele de smartphone-uri incompatibile cu aplicația de mesagerie instantanee a Meta.

Lista modelelor de smartphone-uri care nu vor mai fi compatibile

Periodic, WhatsApp anunță că serviciul nu va mai suporta anumite dispozitive care folosesc versiuni învechite de sisteme de operare. Acest lucru contează atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru iOS, deoarece aplicația încearcă să garanteze standarde din ce în ce mai ridicate de securitate și funcționalitate, adesea incompatibile cu dispozitivele mai vechi.

Lista dispozitivelor incompatibile, actualizată pentru 29 februarie:

  1.  Samsung: Core, Trend Light, Ace2, S3 Mini, husă Trend-2, X2.
  2. LG: Toate Optimus de la L2 la L7 (inclusiv modele de tip dual), F3, F3Q, F6, F7, Emanare, Lucid-two.
  3. Huawei: Ascend Mate, G740, D2.
  4. iPhone: 6S, 6S Plus, SE.
  5. Alte mărci: Sony Xperia M, Lenovo A820, ZTE V956-UMI

Telefon, Tehnologie, Mobil, InternetWhatsApp pe telefoane mobile vechi. Sursa foto. Pixabay

Pentru a continua să beneficieze de serviciile WhatsApp, dispozitivele vor trebui să îndeplinească cerințe specifice ale sistemului de operare. Trebuie să poată rula Android 5.0 sau o versiune ulterioară, iOS 13.0.

În concluzie, utilizatorii cu dispozitive enumerate mai sus ca incompatibile vor trebui să ia în considerare actualizarea smartphone-ului lor pentru a continua să se bucure de serviciile oferite de WhatsApp, informează italy24.