Vremea se menţine răcoroasă în următoarele zile. Cerul va avea înnorări temporare, iar pe arii restrănse va ploua. Cerul va fi temporar noros şi va mai ploua, local si temporar, în vestul, centrul si nordul teritoriului si izolat în rest. În zona montană, la înăltimi mai mari de 1800 m, trecător, precipitatiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în regiunile sudice si pe crestele înalte de munte. Temperaturile minime se vor situa, în general, între 6 și 14 grade: 4-5 grade în estul Transilvaniei și zona de deal a Munteniei și 16 grade în nordul litoralului.


ATENŢIE, VINE URGIA URGIILOR! Anunţul Societăţii Meteorologice este clar! VA FI PRĂPĂD şi VA FI CUM N-A FOST VREODATĂ


Vineri, vremea se va menține răcoroasă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13-14 grade în estul Transilvaniei și nordul Moldovei și 23 de grade în Dobrogea, iar cele minime se vor situa între 7 si 15 grade. Cerul va fi variabil în sud-estul țării, dar va prezenta înnorări temporar accentuate în celelalte regiuni, unde local va ploua, dar numai punctiform se mai pot depăsi 15-20 l/mp si se vor semnala descărcări electrice. În zona înaltă de munte, mai ales la începutul și sfârsitul intervalului, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în sud-vestul și sudul țării și izolat în celelalte regiuni.


A căzut PRIMA ZĂPADA din acest an. În ce judeţ din ROMÂNIA temperaturile sunt deja NEGATIVE


Pentru sâmbătă, vremea va fi răcoroasă în cea mai mare parte a tării, dar îndeosebi în vest, nord si centru, precum si în zonele deluroase si montane. Cerul, variabil în regiunile sudice, va avea înnorări în restul teritoriului si vor fi ploi slabe cantitativ, pe arii relativ extinse în est si nord-vest, local în centru si vest si izolat în sud. În zona înaltă de munte, la începutul intervalului, mai sunt posibile precipitatii mixte. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări ziua, mai ales la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 grade in depresiunile din Maramures si 22 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa, în general, între 6 si 14 grade.


Gabriela Firea S-A REGRUPAT după "TERIBILA" FURTUNĂ. Explicaţii pentru şoferi


Pentru ziua de duminică, Ccerul va avea înnorări temporare în regiunile vestice, nordice și centrale, unde numai pe arii restrânse va ploua slab, mai ales în cursul zilei. În rest, cerul va fi variabil și condițiile de ploaie reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ușoare pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime, în creștere față de ziua precedentă, se vor încadra între 15 grade în Dealurile de Vest și 23 de grade în sudul țării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 5 și 15 grade. Izolat, noaptea, vor fi condiții de ceață.