Evenimentul Zilei > Monden > Vulpița și Viorel chiar cred că au voce. Un cântăreț dornic de publicitate își bate joc de ei
Vulpița și Viorel chiar cred că au voce. Un cântăreț dornic de publicitate își bate joc de ei

Vulpița și Viorel chiar cred că au voce. Un cântăreț dornic de publicitate își bate joc de ei

Soții Stegaru, Veronica – Vulpița și Viorel, au primit o lecție de muzică de la Mihai Trăistariu, csre le-a analizat calitățile vocale și le-a spus ce anume le lipsește pentru a deveni cântăreți., așa cum speră ei.

Vulpița și soțul ei s-au întâlnit cu Mihai Trăistariu, pe care îl apreciază foarte mult pentru calitățile sale vocale și pentru hit-urile care i-au adus succes. Cei doi au lansat, la rândul lor, câteva piese care, deși sunt apreciate pe internet, au fost contestate de numeroase persoane care le-au criticat calitățile vocale.

„Oamenii greșesc. Voi greșiți că-i contestați, ei nu sunt cântăreți profesioniști. Să mă ierte Dumnezeu, dar 90% din showbizul românesc este praf vocal și au niște succes… De ce nu ar fi și ei în trend?! Eu am venit azi să-i ajut un pic, să fac puțină tehnică, să vedem ce au și ce le lipsește. Și o să le dau și de lucrat acasă”, a spus Mihai Trestariu, după ce i-a cunoscut pe cei doi.

După ce le-a analizat prestațiile, cântărețul și-a exprimat punctul de vedere cu privire la tehnica și caracteristicile vocilor celor doi soți.

„Veronica stă bine la ritm și câștigă la floricele. Ea este soprană de coloratură. Trebuie să îi facă cineva o piesă de operă. Viorel e bun la volum și are ureche. El poate să fie cântăreț, să nu mai zică nimeni nimic, a luat puncte de la mine și astăzi el este câștigătorul lecției”, a spus Trăistariu.

El le-a dezvăluit câteva trucuri de tehnică pe care, dacă le vor folis, i-ar putea ajuta la interpretarea melodiilor pe care le vor mai scoate. Pe de altă parte, Mihai Trăistariu a refuzat o colaborare cu Vulpița, în ciuda rugăminților lui Viorel Stegaru care i-ar fi văzut pe cei doi împărțind aceeași scenă.

Deși nu a spus un „NU!” categoric, Trăistariu a condiționat o eventuală colaborare de progresele pe care le va face Veronica în materie de canto. Cei doi ar putea scoate o melodie împreună dacă, Veronica Stegaru își va perfecționa tehnica interpretativă astfel încât să poată ține pasul cu vocea lui Mihai Trăistariu, conform cancan.ro.

„Om bogat sau om sărac”, hitul care aruncă în aer relația Vulpiței cu Viorel

Vulpița a ajuns de nerecunoscut. Ce pun la cale scenariștii și realizatorii show-ului

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: