Evenimentul ZileiMondenVulpița i-a șocat pe fani. A dat tot din casă. Cum vor reacționa șefii de la Antena?!

Vulpița i-a șocat pe fani. A dat tot din casă. Cum vor reacționa șefii de la Antena?!

Vulpița i-a șocat pe fani. A dat tot din casă. Cum vor reacționa șefii de la Antena?!
După o pauză de câteva săptămâni Vulpița a revenit la Acces Direct. De data aceasta, Veronica Stegaru a făcut un gest care i-a luat prin surprindere pe fani.

La finalul vreii trecute, după ce s-au bucurat de câteva luni de celebritate, Viorel și Vulpița s-au întors la Blăgești și păreau că nu mai vor niciodată să fie sub lumina reflectoarelor, Cu toate acestea, un eveniment major le-a dat peste cap viața celor doi soți, iar Veronica s-a întros din dnou în platoul emisiunii Acces Direct.

Vulpița a făcut senzație pe internet

De data aceasta, Vulpița, urând exemplul Mirelei Vaida, a ținut să împătășească cu fanii secrete din culisele celei mai urmărite emisiuni de la Antena 1.

Așadar, pe canalul său de Youtube, Vulpița a postat un vlog în care le-a arătat fanilor ei ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat, înainte de a intra în direct. Înainte de a apărea pe micul ecran, Veronica trece printr-un proces complex de răsfăț și de transmormare. Aceasta se lasă pe mâna stiliștilor și make-up artiștilor care o ajută să aibă o imagine impecabilă atunci când „pășește” în casele telespectatorilor.

Mândră tare de aspectul ei, Vulpița nu ezită să le împărtășească fanilor săi de fiecare dată modul în care arată, scrie Cancan.

Vulpița și Viorel, în centrul unui nou scandal

Vulpița și Viorel sunt prinși într-un nou scandal și de data asta probleme sunt serioase. Tânăra din Blăgești este însărcinată, dar gurile rele spun că tatăl copilului este vecinul Costel și nu partenerul tradițional al Veronicăi Stegaru. Vecinii cuplului care a făcut carieră în acest an, la TV, spun că Vulpița ar fi avut o relație extraconjugală cu vecinul ei. Costel susține că el este tatăl copilului și este dispus să demonstreze asta la orice ori, prin efectuarea unui test de paternitate.

Bărbatul susține că el a avut o relație cu Vulpița, iar ea este îndrăgostită de el. S-a lăsat și cu mușcături, zice bărbatul, deși ăsta nu poate fi un argument solid care să susțină teoria că el e tatăl copilului. Faptele amoroase s-au consumat la Costel, „la deal”.

A stat o săptămână acasă la mine la deal. Eu am mușcat-o de gât. Ea mă iubește”, a spus consăteanul Vioricăi Stegaru în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1.


Accesează: