Evenimentul Zilei > Monden > Iar au apărut! Vulpița este însărcinată, dar Viorel nu are liniște. Cine este tatăl copilului?
Iar au apărut! Vulpița este însărcinată, dar Viorel nu are liniște. Cine este tatăl copilului?

Iar au apărut! Vulpița este însărcinată, dar Viorel nu are liniște. Cine este tatăl copilului?

Un vecin al Vulpiței, Costel, susține că a avut o relație cu partenera lui Viorel, care l-a vizitat la el în deal.

Vulpița și Viorel sunt prinși într-un nou scandal și de data asta probleme sunt serioase. Tânăra din Blăgești este însărcinată, dar gurile rele spun că tatăl copilului este vecinul Costel și nu partenerul tradițional al Veronicăi Stegaru. Vecinii cuplului care a făcut carieră în acest an, la TV, spun că Vulpița ar fi avut o relație extraconjugală cu vecinul ei. Costel susține că el este tatăl copilului și este dispus să demonstreze asta la orice ori, prin efectuarea unui test de paternitate.

Bărbatul susține că el a avut o relație cu Vulpița, iar ea este îndrăgostită de el. S-a lăsat și cu mușcături, zice bărbatul, deși ăsta nu poate fi un argument solid care să susțină teoria că el e tatăl copilului. Faptele amoroase s-au consumat la Costel, „la deal”.

A stat o săptămână acasă la mine la deal. Eu am mușcat-o de gât. Ea mă iubește”, a spus consăteanul Vioricăi Stegaru în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1. În tot acest peisaj a intrat și iubita oficială a lui Costel, care a spus că ar vrea să crească bebelușul Vulpiței, pentru ca micuțul să fie alături de partenerul ei.

Părerile telespectatorilor au fost împărțite

Vulpița și Viorel au avut o relație agitată de-a lungul timpului. Cei doi s-au acuzat reciproc de infidelitate, s-au certat, s-au despărțit, apoi s-au împăcat. Părerile celor care urmăresc emisiunea ce i-a făcut celebri au fost împărțite. După ce au dispărut de pe micile ecrane, unii telespectatori s-au bucurat, alții au regretat.

„Proști mai sunteți! Nu v-ați schimbat deloc. V-a adus Dumnezeu la televizor și nu vă dați seama că râde lumea de voi. La muncă, leneșilor”, s-a răstit un comentator. “Ne dați inimioare? Vă iubim, vă pupăm”, au scris crticii pe rețelele de socializare.

„Când reveniți la Acces Direct? Veronica să nu te mai superi pe Viorel. Cât mai stați la țară?”, întreabă cineva. „Hei, când mai faceți o piesă?”, au spus fanii.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: