Acesta a adunat în mai puțin de 24 de ore, în jur de 7000 de vizualizări și zeci de comentarii. Mulți dintre cei cu care discută online le spun celor doi protagoniști ai celui mai neobișnuit reality-show de televiziune din România, că sunt așteptați din nou pe micul ecran.

Interesant este că, deși unii dintre internauți și-au da seama că filmulețul este unul vechi, făcut pe când Veronica și Viorel încă mai beneficiau de make-up-ul asigurat de Acces Direct, fanii celor doi nu renunță: „Când reveniți la Acces Direct? Veronica să nu te mai superi pe Viorel. Cât mai stați la țară?”, întreabă cineva. „Hei, când mai faceți o piesă?”, este curios alt internaut.

Soții Stegaru luați peste picior

Alții, mai răutăcioși, nu-i cruță: „Proști mai sunteți! Nu v-ați schimbat deloc. V-a adus Dumnezeu la televizor și nu vă dați seama că râde lumea de voi. La muncă, leneșilor”, s-a răstit un comentator. “Ne dați inimioare? Vă iubim, vă pupăm”, spune Viorel.

 

Soții Stegaru au fost în prim-planul emisiunii Acces Direct timp de 8 luni de zile, după ce au ajuns accidental la emisiune, ca să dezbată problema unui viol închipuit. De aici, viața alambicată și multe controverse a celor doi a început să iasă la iveală, captivând telespectatorii, inclusiv grație producătorilor “Acces Direct”, dar și moderatoarei Mirela Vaida, foarte abili în a-i expune pe soții Stegaru, până în cele mai mici detalii.

Au părăsit brusc însă emisiunea, după ce mama lui Viorel a „descins” în București, luându-i și aducându-i acasă la Blăgești, scrie Vremea Nouă. Gurile rele spun că aceștia au fost dați afară de la Acces Direct.

Între timp, Vulpița, se pare că a rămas gravidă urmând să nască al doilea copil prin luna aprilie. Viorel a anunțat că el și soția lui vor reveni la emisiune, în curând. „Potoliți-vă! Stați la Blăgești, puneți mâna pe sapă, lăsați televiziunea. 8 luni de zile vă ajunge. Rămâneți în satul vostru”, le-au scris unii.