Evenimentul Zilei > Monden > Apariție incendiară. Vulpița așa cum nu ați mai văzut-o. Foto
Apariție incendiară. Vulpița așa cum nu ați mai văzut-o. Foto

Apariție incendiară. Vulpița așa cum nu ați mai văzut-o. Foto

Deși a ieșit din lumina reflectoarelor, Vulpița din Blăgești păstrează încă legătura cu fanii. A anunțat că este însărcinată și se pare că viața la țară a început să îi placă din nou. A stabilit chiar și numele copilului.

Îmbrăcată într-o rochie închisă la culoare, Vulpița a defilat pentru admiratori. Burtica de viitoare mămică nu se poate observa încă, întrucât sarcina este încă la început, dar chiar și așa fanii au înroșit butonul de like. Semn că le-a fost dor de „vedeta” de la Acces Direct.

Vulpița a defilat mai ceva ca pe podiumurile de modă! Cu privirea ațintită spre cameră, Veronica Stegaru părea degajată și fericită.

Ea este însărcinată pentru a doua oară și urmează să devină mămică în luna aprilie a anului 2021. Veronica Stegaru a postat pe contul ei de Instagram o fotografie de la ecografie, după ce și-a anunțat sarcina în direct la ”Acces Direct”, emisiunea care de atfel i-a adus și faima.

„DA. Sunt însărcinată și suntem foarte fericiți. Mulțumim tuturor pentru mesaje”, a fost mesajul transmis de Veronica Stegaru.

„Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit.

Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră. Și nașii tot acolo la emisiune sunt”, i-a spus Viorel Stegaru Mirelei Vaida, în direct, potrivit Cancan.

După ce s-a retras din lumina reflectoarelor, Vuplița și soțul ei Viorel s-au întors acasă, la Blăgești, iar acum și-au reluat viața normală și se ocupă de treburile de la țară,

După opt luni în care au trecut prin tot felul de peripeții care dintre care mai amuzante sau jenante, în funcție de felul în care le vedeau telespectatorii, Vulpița și Viorel s-au întors acasă, la Blăgești. Serialul ai căror protagoniști au fost pentru aproape un an s-a încheiat, iar cei doi au rămas doar cu faima și notorietatea pe care au căpătat-o datorită emisiunii.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: