Evenimentul Zilei > Monden > Mirela Vaida, urmărită de ghinion. Are legătură cu Vulpița și Viorel?
Mirela Vaida, urmărită de ghinion. Are legătură cu Vulpița și Viorel?

Mirela Vaida, urmărită de ghinion. Are legătură cu Vulpița și Viorel?

După plecarea Vulpiței și a lui Viorel de la „Acces direct”, prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, pare urmărită de ghinion.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces direct”,  trece prin clipe foarte grele deoarece doi din cei trei copii ai săi sunt bolnavi. Pentru a avea grijă de ei, celebra prezentatoare, care a dirijat show-ul ”Mireasă pentru fiul meu”,  nu a dormit toată noaptea.

Odată cu răcirea vremii, doi copii ai Mirellei Vaida au răcit, prezentatoarea făcând acest anunț fanilor ei de pe Instagram, cu puțin timp de a pleca la emisiunea pe care o prezintă. Ea a dezvăluit că o vor aștepta zile grele, deoarece ziua va trebui să lucreze iar noaptea să aibă grijă de cei doi micuți bolnavi.

„Of, încep nopțile lungi!”

„Din trei, doi sunt bolnavi! Tudor, cel mai mic și mai afectat! Bun venit, toamnă!! 🍂🙈🍁🙏”, a scris Mirela Vaida pe pagina ei de Instagram. Mirela Vaida a primit imediat foarte multe sfaturi de la mame, care i-au spus ce medicamente ar trebui să le dea copiilor bolnavi pentru a-i trata de răceală.

Deși era obosită după o noapte albă, Mirela Vaida s-a filmat în timp ce se rotea pe un scaun rotativ din cabina sa. Voia bună i-a dispărut când s-a aprins lumina și i s-au văzut cearcănele de la ochi.

„A aprins lumina cineva, stingeți lumina că sunt sensibilă din cauza copiilor bolnavi. Nu am dormit, se vede? Nu se vede că de aia avem machioze profesioniste”, a spus Mirela Vaida pe InstaStory, potrivit wowbiz.ro.

Mirela Vaida este solistă vocală a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București. Ea a terminat, în 2006, un master în Comunicare și relații publice, în cadrul Facultății de Drept a Universității București, cu media 9,66.

De când a intrat în viața publică, a fost tot timpul discretă cu viața sa personală. Ea se bucură de popularitate, chiar dacă se ocupă de creșterea copiilor săi, Carla, în vârstă de 4 ani, Vladimir, de aproape 3, și Tudor Ștefan, care a venit pe lume în acest an.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: