În cadrul unui interviu emoționant oferit de curând, Oana Lis a făcut dezvăluiri despre primul ei copil. Fostul primar al Capitalei are o fată și un băiat din căsătoriile anterioare.

Potrivit CANCAN.ro, ei vor adopta un copil, după ce, în trecut, vedeta s-a gândit să rămână însărcinată cu ajutorul medicinei moderne. Cei doi soți au făcut pași importanți cu dosarul pentru înfierea unei fetițe sau a unui băiețel, însă, criza provocată de pandemia de coronavirus le-a cam pus piedici, pentru că Viorel Lis nu a putut ieși oricând dorea din cauza măsurilor impuse de autoritățile din România.

Eu mai avea de depus un singur act și, din păcate, pentru că actul acesta trebuia să-l iau și eu și Viorel, cum nu am mai putut ieși cu el din casă, se amână cu dosarul de adopție. Dar eu nu renunț. Nu mai e un vis este deja un plan. Nu renunț, pentru că sunt convinsă că undeva este deja un copil pentru care eu o să fiu mămica lui”, a declarat soția fostului primar al Bucureștiului în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

„M-a impresionat și Viorel, pentru că eu mă gândeam să ne mutăm noi în sufragerie și să lăsăm copilul în dormitor. Dar Viorel a spus că îi va ceda copilului camera lui, unde-și ține el biletele și-și petrece timpul”, a mai dezvăluit Oana Lis.

Viorel Lis are doi copii din mariajele anterioare: Alina Lis și Adrian Lis, însă aceștia nu au o relație apropiată cu tatăl lor. Fostul edil al Capitalei și Oana Lis nu sunt singurii din showbizul din România care au decis să adopte copii; Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, Horia Brenciu și soția lui, Alice Dumitrescu; Bodo de la Proconsul și partenera lui de viață, Loredana Marin, au schimbat destinele a patru copii pe care părinții biologici nu i-au dorit în vieție lor – fostul ginere a lui Traian Băsescu a înfiat doi băieți care sunt frați, a mai notat sursa citată.