Evenimentul Zilei > Monden > Vine barza în familia Lis. Oana: „O să fiu în sfârșit mămică și…”
Vine barza în familia Lis. Oana: „O să fiu în sfârșit mămică și…”

Vine barza în familia Lis. Oana: „O să fiu în sfârșit mămică și…”

În vârstă de 76 de ani, Viorel Lis și soția lui, care are 41 de ani, au dezvăluit că urmează să devină părinți.

În cadrul unui interviu emoționant oferit de curând, Oana Lis a făcut dezvăluiri despre primul ei copil. Fostul primar al Capitalei are o fată și un băiat din căsătoriile anterioare.

Potrivit CANCAN.ro, ei vor adopta un copil, după ce, în trecut, vedeta s-a gândit să rămână însărcinată cu ajutorul medicinei moderne. Cei doi soți au făcut pași importanți cu dosarul pentru înfierea unei fetițe sau a unui băiețel, însă, criza provocată de pandemia de coronavirus le-a cam pus piedici, pentru că Viorel Lis nu a putut ieși oricând dorea din cauza măsurilor impuse de autoritățile din România.

Eu mai avea de depus un singur act și, din păcate, pentru că actul acesta trebuia să-l iau și eu și Viorel, cum nu am mai putut ieși cu el din casă, se amână cu dosarul de adopție. Dar eu nu renunț. Nu mai e un vis este deja un plan. Nu renunț, pentru că sunt convinsă că undeva este deja un copil pentru care eu o să fiu mămica lui”, a declarat soția fostului primar al Bucureștiului în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

„M-a impresionat și Viorel, pentru că eu mă gândeam să ne mutăm noi în sufragerie și să lăsăm copilul în dormitor. Dar Viorel a spus că îi va ceda copilului camera lui, unde-și ține el biletele și-și petrece timpul”, a mai dezvăluit Oana Lis.

Viorel Lis are doi copii din mariajele anterioare: Alina Lis și Adrian Lis, însă aceștia nu au o relație apropiată cu tatăl lor. Fostul edil al Capitalei și Oana Lis nu sunt singurii din showbizul din România care au decis să adopte copii; Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, Horia Brenciu și soția lui, Alice Dumitrescu; Bodo de la Proconsul și partenera lui de viață, Loredana Marin, au schimbat destinele a patru copii pe care părinții biologici nu i-au dorit în vieție lor – fostul ginere a lui Traian Băsescu a înfiat doi băieți care sunt frați, a mai notat sursa citată.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: