Evenimentul Zilei > Monden > Cu cine este însărcinată din nou Vulpița?
Cu cine este însărcinată din nou Vulpița?

Cu cine este însărcinată din nou Vulpița?

În viața familiei Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești. va mai apare un membru al familiei.

Anunțul bombă al zilei a fost făcut în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1. Viorel Stegaru, care este la Blăgești alături de Veronica, a anunțat-o pe prezentatoarea Mirela Vaida, în direct, că soția lui este însărcinată.

Vulpița este fericită

Anunțul a fost făcut în direct, chiar de către Viorel, soțul acesteia.

Vestea vine după ce soții Stegaru au speriat telespectatorii în urmă cu o zi prin comportamentul brutal în momentul în care un trecător din Blăgești le-a cerut o fotografie. Astăzi, Vulpița și Viorel au dat vestea șocantă în direct.

Viorel a dat vestea sarcinii în direct

Veronica Stegaru este însărcinată pentru a doua oară, cel care a făcut anunțul fiind Viorel, direct în emisiunea Mirelei Vaida. Emisiunea moderată de Mirela Vaida, denumită Acces Direct Acces Direct, i-a făcut cunoscuți pe soții din localitatea Blăgești. Viorel a intervenit telefonic în direct și a anunțat că va deveni tată. Vulpița ar fi gravidă într-o lună și jumătate, a spus Viorel, iar acest lucru s-a întâmplat la o zi de la incidentul violent devenit viral.

Cine vor fi nașii

„Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit. Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră. Și nașii tot acolo la emisiune sunt”, i-a spus Viorel Stegaru Mirelei Vaida, în direct.

Comportament brutal cu o zi în urmă

Viorel și Vulpița au fost imortalizați în timp ce mergeau cu o căruță. Atunci când un șofer a vrut să facă o fotografie cu cele două personaje celebre, Viorel și tatăl său au reacționat brutal. Ei au luat ce au apucat în mână și au inceput să amenințe. În acest timp , Veronica a stat cu spatele la ei, privind în gol, potrivitw.wowbiz. ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.