Evenimentul Zilei > Monden > Mirela Vaida, apariție incendiară la plajă. Fanii, îngrijorați: „Să nu-i cadă…”
Mirela Vaida, apariție incendiară la plajă. Fanii, îngrijorați: „Să nu-i cadă…”

Mirela Vaida, apariție incendiară la plajă. Fanii, îngrijorați: „Să nu-i cadă…”

Gazda celebrei emisiunii a revenit pe litoralul Mării Negre.

Mirela Vaida (38 de ani), prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, a mers în acest weekend la mare și a postat pe contul de Instagram o fotografie care a făcut deliciul fanilor. Vedeta de la Antena 1 s-a relaxat la Mamaia și a spus că a ajuns pe litoral fără cei trei copii.

„De doi ani nu am mai fost la Marea Neagră și revin astăzi, așa, într-o fugă. Pentru că era să treacă și vara asta și nu ajunsesem, m-am fost în nicio zi de vacanță, cel puțin nu singură. Cel mult, cu copiii și până la soacră-mea, la Cluj. Deci, vă dați seama ce vacanță!

Dar, faptul că, uite, mă mai bucur de valurile astea ale mării și de faptul că mai pot să simt nisipul în tălpi, mă face chiar fericită! Așa că, sper să fim fericiți cu toții, să ne revedem cu bine și, dacă mai sunteți prin vacanțe, să aveți vacanță plăcută, vă pup!”, a fost mesajul postat de Mirela Vaida pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 487.000 de utilizatori.

Fanii au reacționat și au transmis: „Foarte fain, distracție cât mai plăcută să aveți și multă relaxare, libertate… enjoy yourself (n.r.- simte-te bine)!”, „Să nu cadă sutienul”, „Sunteți superbă, doamna Mirela! Distracție maximă.”

În timpul pandemiei, nici emisiunea „Acces Direct” nu a fost ocolită de cazuri de coronavirus. Mai mulți membri ai producției, dar și celebrii Vulpița și Viorel s-au infectat, iar show-ul a fost suspendat.

„Bună dimineața! Aseară, târziu, s-a confirmat pozitiv un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre. Pentru că interactionam zilnic unii cu ceilalți, atragem automat calitatea de “contacți direct” și nu vrem să ne punem în pericol pe noi și pe ceilalți! Tocmai de aceea s-a luat decizia ca de azi să stăm acasă cu toții, o perioadă de timp, ținând legătura cu DSP-ul și respectând toate prevederile legale. Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fara vreun simptom specific și sper să rămân așa!

Pentru siguranța mea și a familiei, voi repeta testul PCR în mod periodic! Vă mulțumim pentru înțelegere și griji și abia aștept să ne reîntoarcem în direct, zilnic! Sunt alături de colegii mei aflați deja în izolare și mă rog să treacă repede și bine peste aceasta perioadă! Să aveți cu toții liniste și sănătate!! Doamne ajută!
Citeşte întreaga ştire: Mirela Vaida, mesaj îngrijorător: „S-a confirmat pozitiv un alt caz de COVID-19 în echipă”, anunța Mirela Vaida la finalul lunii iulie.