Evenimentul Zilei > Monden > Mirela Vaida rămâne fără Acces direct? Primele discuţii au şi fost purtate! Oficial
Mirela Vaida rămâne fără Acces direct? Primele discuţii au şi fost purtate! Oficial

Mirela Vaida rămâne fără Acces direct? Primele discuţii au şi fost purtate! Oficial

Fanii emisiunii Acces direct au aflat recent o veste foarte importantă despre ce şanse sunt ca Simona Gherghe să modereze din nou show-ul de care se ocupă Mirela Vaida.

Posibila revenire la Acces direct i-a tot frământat pe cei care o apreciază pe Simona Gherghe, astfel că au apărut şi lămuririle cu privire la acest subiect.

Totul a ieşit la suprafaţă într-un dialog pe care fosta moderatoare a emisiunii difuzate de Antena 1 l-a purtat cu fanii pe o reţea de socializare.

Curiozitatea lor n-a fost întâmplătoare având în vedere că Acces direct are foarte multe critici din cauza celor două personaje vasluiene, Vulpiţa şi Viorel.

În plus, Simona Gherghe şi-a manifestat dorinţa ca în momentul în care copiii ei vor mai creşte să revină pe micile ecrane într-un proiect tv care să i se potrivească.

Iată ce s-a întâmplat cu doar câteva ore în urmă pe Instagram Stories, între Simona Gherghe şi urmăritorii ei.

Vedeta a pus întrebarea „ce ați vrea să mai știți despre mine?”, iar fanii au reacţionat imediat, la fel de avizi de informaţii ca jurnaliştii din presa tabloidă.

Au fost nenumărate întrebări, iar printre cele la care a răspuns se află şi cele despre Acces direct, emisiune a cărei gazdă este în prezent Mirela Vaida.

„De ce nu te mai întorci la «Acces Direct»?”, i-a scris un fan Simonei Gherghe.

„Am considerat că, din punctul meu de vedere, am dat tot ce am putut acolo. Și obosisem. Nu e un format ușor, nici confortabil.

Și am simțit că sunt într-o altă etapă din viața mea, că îmi doresc altceva. Așa că, am preferat să renunț, decât să fac lucruri cu jumătăți de măsură”, a răspuns vedeta.

Mai departe, ea a fost întrebată dacă îi este dor de Acces Direct? Vedeta a evitat un răspuns tranşant şi a preferat să abordeze unul mai diplomatic.

Astfel, ea a spus doar că îi este dor de trăirile din timpul unui live și că nu exclude întoarcerea în televiziune, dar şi că în prezent nu i se potrivește niciun proiect.

„Mi-e dor de televiziune, de starea aia de live. Dar pot să mai aștept până va fi ceva care să merite întoarcerea mea pe sticlă.

Deocamdată, sunt bine așa”, a fost reacţia Simonei, care văzând că subiectul capătă amploare a decis să se retragă elegant.

„Dragilor, m-ați copleșit. Sunt foarte multe întrebări la care nu am apucat să răspund. Promit să mai facem astfel de dialoguri.

Acum, mă bag la somn că mâine mă iau ăstia mici în primire de la prima oră și trebuie să fiu odihnită! Vă îmbrățișez cu mare drag”, a transmis blondina.