Evenimentul Zilei > Monden > Telenovela Vulpița a scăpat de sub control. Un nou personaj periculos a intrat în scenă
Telenovela Vulpița a scăpat de sub control. Un nou personaj periculos a intrat în scenă

Telenovela Vulpița a scăpat de sub control. Un nou personaj periculos a intrat în scenă

Vulpiţa și Viorel sunt din nou în centrul atenției, după ce au revenit la emisiunea Acces direct de la Antena 1. De data acesta scandalul este iscat de soacra Veronicăi.
Mama lui Viorel a lansat acuzaţii foarte grave la adresa Vulpiţei. Aceasta a venit la București unde a făcut declarații incendiare cu privire la nora sa.

Vulpiţa este gravidă pentru a doua oară, însă socrii ei, Ilinca și Dumitru Stegaru, o acuză că nu ar fi al soțului ei, Viorel

Din acest motiv, femeia a fugit de acasă alături de partenerul său, care o sprijină necondiționat. Mama lui Viorel, i-ar fi reproșat adesea lucruri pe care Vulpița le-ar fi făcut în trecut. Vulpiţa urmează să nască în aprilie 2021. Vecinii ei au mărturisit că socrii ei au văzut negru în fața ochilor la aflarea veștii și sunt de părere că bebelușul nu ar fi al lui Viorel.

‘Ei au văzut filmulețul cu ea filmată pe câmp, în timp ce era cu niște băieți și vă dați seama că nu o mai pot suporta. Nu știu cum de au primit-o, că nu o plac deloc. Tanti Ilinca e mai înțelegătoare, dar bătrânul, deloc. Are și dreptate’, a declarat unul dintre vecini sub protecția anonimatului, notează vremeanoua.ro.

Cum a răspuns soacra la acuzațiile de avort aduse de soți

Cei doi au decis să fugă de acasă motivând că nu erau condițîi de tăit la părinți, acasă. Soțîi au decis să fugă pe furiș și să vină direct în Capitală cu microbuzul. Veronica şi Viorel s-au întors la Bucureşti joi, 29.10.2020. Ei au fugit de acasă.

Veronica s-a întors doar cu două haine, restul lucrurilor au rămas în casa socrilor ei. Motivul plecării lor pare să fi fost neînțelegerile dintre soţi cu părinţîi lui Viorel. Acum vor să-şi facă un viitor în Bucureşti. Vor să-şi aducă şi prima fată la Bucureşti.

Vulpița se pare că nu a mai putut să accepte tratamentul socrilor ei care o puneau să muncească din greu și nu o tratau cum se cuvine. Din spusele ei, trăia o viață de calvar.

Soacra i-ar fi propus să facă avort deoarece bănuiește că-i gravidă cu altcineva

Mama lui Viorel infirmă acuzațiile aduse de către cei doi soți și susține că nu i-a propus Veronicăi să facă avort. Vecina care venise în curte, la apă, ar fi adus vorba și doar atunci s-a purtat o discuție înțiată de către aceasta.

Mama lui Viorel vrea că sarcina să fie dusă la bun sârșit și cei doi să își găsească de muncă că să-și crească și fata cea mare, pe Măria, care mereu a fost lăsată în spate de către tinerii soți Stegru.

Vecinii din Blăgești vorbesc despre filmuleţul în care făcea amor cu alt bărbat pe câmp

Unii dintre vecinii din Blăgești susțin că, de fapt, nu au plecat din cauza socrilor, ci au fugit de muncă. Mai mult, părinți lui Viorel Stegaru au văzut înregistrarea cu Vulpița care apare în timp ce face amor cu un bărbat.

“Ei au văzut filmulețul cu ea filmată pe câmp, în timp ce era cu niște băieți și vă dați seama că nu o mai pot suporta. Nu știu cum de au primit-o, că nu o plac deloc. Tanti Ilinca e mai înțelegătoare, dar bătrânul, deloc. Are și dreptate”, a declarat unul dintre vecini sub protecția anonimatului, relatează sursa menţionată mai sus.

Un alt vecin din Blăgești  a declarat:

“La țară este de muncă. Au cal, găini, trebuie să rânești, să muncești la câmp, să aduni ce-ai semănat, să mături, sã speli. Dar ei nu au muncit niciodată serios, că nu le e în fire. Apoi, tanti Ilinca nu prea îi zicea Veronicăi nimic, dar nenea Mitrel nu o suferea deloc. Față de noi, acum vreo săptămână, nenea Mitrel o făcea pe Veronica în toate felurile. Spunea că numai la băieți îi stă capul, în rest, la nimic nu se pricepe”.