Evenimentul Zilei > Monden > Viorel a aruncat bomba! Cine vor fi nașii viitorului copil al Vulpiței
Viorel a aruncat bomba! Cine vor fi nașii viitorului copil al Vulpiței

Viorel a aruncat bomba! Cine vor fi nașii viitorului copil al Vulpiței

Viorel a anunțat și cum se va numi copilul pe care el și Vulpița îl așteaptă.

S-a limpezit și misterul nașilor care îl vor creștina pe cel de al doilea copil al soților Veronica și Viorel Stegaru .

Surpriză pentru telespectatori

Multă lume a rămas surprinsă că Vulpița de la Acces Direct va deveni mamă pentru a doua oară, deoarece în timpul în care era prezentă în platourile emisiunii nu prea era interesată de primul ei copil, o fetiță pe care o cresșteau bunicii.

Cu toate astea, Vulpița și Viorel vor deveni părinți pentru a două oară în primăvara care vine,. Ba, mai mult, par foarte bucuroși că-și vor mări familia. Mărturie stă anunțul fiind făcut de Viorel, în direct, la Acces Direct.

Cine va fi nașul copilului Vulpiței

Viorel a dezvăluit că dacă va fi băiețel, va purta numele de Radu, după reporterul special al emisiunii, Radu Rotaru. În cazul în care va fi fetiță, ea va fi botezata Doina, după reporterul Doina Stână. Cu alte cuvinte, copilul va fi botezat de cei doi reporteri care au fost alături de Vulpița și Viorel pe tot parcursul prezenței lor în emisiunile Acces Direct,

„Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău. Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit.

Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră. Și nașii tot acolo la emisiune sunt”, i-a spus Viorel Stegaru prezentatoarei Mirela Vaida.

Mirela Vaida a fost uluită să audă acest lucru, deoarece cei doi nu s-au bucurat la televizor de o imagine de buni părinți.

Mai mult, toată lumea  s-a amuzat de eroarea lui Viorel, care în loc să spună că Veronica este însărcinată în 2 luni și 3 săptămâni, a ziso lună și 7 săptămâni, potrivit cancan.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News