Evenimentul Zilei > Monden > Imagini halucinante! Vulpița și Viorel, surprinși într-o postură jenantă | VIDEO
Imagini halucinante! Vulpița și Viorel, surprinși într-o postură jenantă | VIDEO

Imagini halucinante! Vulpița și Viorel, surprinși într-o postură jenantă | VIDEO

Vedetele din Vaslui, Vulpița și Viorel, au fost surprinși de consătenii din Blăgești într-o postură jenantă

Imagini halucinante cu Vulpița și Viorel, în satul Blăgești, județul Vaslui, locul lor de baștină, au fost surprinse de consătenii lor. Pe numele lor real Veronica și Viorel Stegaru, cei doi se aflau într-o căruță, îmbrăcați în haine ponosite, departe de imaginea pe care și-o creaseră când au ajuns în București.

 

Deși au plecat din Capitală, se pare că celebritatea îi urmărește la orice pas. Vulpița și Viorel au fost protagoniștii unor scene incredibile, în Blăgești și din nou și-au dat arama pe față.

 

Câteva filmulețe cu Vulpița și Viorel au devenit virale, zilele trecute, în social media. Cei doi au fost filmați în căruță. Când au observant că sunt filmați, fostele vedete de la Antena 1 au avut o reacție halucinantă. Viorel a pus mâna pe o bâtă și i-a amenințat pe tinerii care filmau dintr-o mașină.

Posted by Înger Acoperit on Tuesday, 6 October 2020

Cel mai probabil, cei doi mergeau la muncă. În momentul în care a văzut că este filmată, Vulpița a încercat să se ascundă și și-a pus palmele la față, în timp ce Viorel nici măcar nu a putut realiza, în acel moment, că este filmat, scrie cancan.ro.

Viorel a sărit la bătaie

Într-un alt filmuleț, devenit viral, Viorel apare așa cum a mai fost văzut până acum: violent și extrem de agitat.

Un alt tânăr ce trece pe lângă cei doi cu mașina încetinește și îl roagă pe soțul Vulpiței să facă o poză cu el.

Acesta se apleacă în căruță și ridică o bâtă, pesemne că vrea să sară la bătaie.

Scenele nu le sunt deloc străine internauților, căci aceștia știu că Viorel din Blăgești a sărit la bătaie de foarte multe ori, asupra jurnaliștilor care au îndrăznit să-l filmeze pe el sau să-i filmeze casa.

În luna decembrie, Vulpița și Viorel ajungeau, în premieră, la televizor. Doi tineri cam neștiutori din Blăgești făceau cunoștință pentru prima dată cu Bucureștiul, fără ca măcar să-și imagineze, vreo secundă, ceea ce urma să se întâmple cu viața lor. Au ajuns la emisiunea „Acces direct” și au ajuns vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: