Evenimentul Zilei > Sport > Vucanul a erupt la Cluj. Dan Petrescu, criză de nervi. Nimeni nu l-a putut opri
Vucanul a erupt la Cluj. Dan Petrescu, criză de nervi. Nimeni nu l-a putut opri

Vucanul a erupt la Cluj. Dan Petrescu, criză de nervi. Nimeni nu l-a putut opri

Meciul amical de fotbal dintre echipele CFR Cluj și Emelec Guayaquil s-a transformat într-un adevărat vulcan, după o decizie a arbitrului care ar fi putut schimba soarta meciului.

Puțin a lipsit ca Dan Petrescu să nu facă o criză de nervi după ce Adrian Alexandru Păun a fost faultat, iar arbitrul nu a acordat lovitură liberă.

Mai mult decât atât, arbitrul l-a eliminat pe jucătorul Clujului.

CFR Cluj conducea cu scorul de 2-1, când, în minutul 61, Adrian Alexandru Păun a fost faultat de un adversar. Arbitrul nu a oprit partida, iar Emelec a punctat după o lovitură de la colțul terenului. Dan Petrescu s-a înfuriat și a intrat pe teren, urmărindu-l pe arbitru pentru a-i cere socoteală. Membrii staff-ului CFR-ului au încercat să îl calmeze, însă Petrescu a fost greu de calmat.

În ciuda acestui lucru, CFR Cluj s-a impus, cu un gol marcat de George Țucudean în ultimul minut al partidei.

„Am reuşit să mă enervez şi azi. Am vrut să stau calm, dar aveam dubii despre arbitru, poate face alte lucruri, ca în alte cantonamente. Era o fază aşa de clară ce s-a întâmplat… M-a mirat, a văzut toată lumea, numai el nu a văzut ce trebuia să vadă. Mi-a zis să îl schimb pe Păun, adică să scot cel mai bun jucător de pe teren, că îi dă roşu. Păi tu trebuie să dai roşu la celălalt, nu la noi. M-a enervat. Jucătorii m-au determinat să rămân în teren, toţi. Era păcat să piardă. Dar vă daţi seama că doream şi noi să câştigăm astăzi, pentru moral, indiferent că era amical şi era totul bine, era 2-1 cu o echipă foarte bună, care a venit şi cu suporteri”, a declarat Dan Petrescu, pentru Telekom Sport, în urma partidei.