Evenimentul ZileiMondenVreţi să ştiţi ce mănâncă zilnic Melania Trump?

Vreţi să ştiţi ce mănâncă zilnic Melania Trump?

Vreţi să ştiţi ce mănâncă zilnic Melania Trump?
Care femeie nu ar dori să arate ca Melania Trump? Dar, în întâmpinarea acestei dorinţe, mass-media a aflat câte ceva despre meniul zilnic al fostului model.

Probabil nu va fi o mare surpriză faptul că Melaniei Trump îi place un mic dejun destul de ușor fiind compus dintr-un smoothie verde (Kiwi, spanac, morcovi, mere, salată verde, țelină, ananas, grepfrut și miere. După gust) ca prima masă a zilei.

Smoothie verde preferat de Melania Trump

Fostul model spune că folosește doar fructe și legume proaspete și organice, iar această rețetă specială solicită spanac, țelină, morcovi, afine și mere. Ea amestecă toate acestea cu iaurt fără grăsimi, precum și suc de mere și portocale, apoi îl completează cu ulei de măsline, semințe de in, suplimente Omega-3 și vitamina D pentru și mai mulți nutrienți.

Preferă şi făină de ovăz

Când Prima Doamnă nu își bea preferatul smoothie verde de dimineață, ea a spus pentru Express că optează pentru făină de ovăz bogată în fibre ca o metodă de rezervă pentru a-și începe ziua. Potrivit experţilor, făina de ovăz este una dintre cele mai sănătoase alimente – în special pentru inimă – atâta timp cât nu optezi pentru soiurile cu zahăr, aromate, care vin în pachetele de hârtie.

Prima Doamnă este puțin mai selectivă când vine vorba de legumele pe care le consumă

Într-o apariție la The Martha Stewart Show (când Donald era gazda The Apprentice ), au pregătit meniul preferat al preşedintelui SUA – sandwich-uri cu carne. Melania a spus clar că nu mănâcă niciodată ceapă iar singurele legume pe care le-a permis pe sandwich-ul ei au fost murăturile. Ea a spus: „Vă încurajez să continuați să mâncați o mulțime de legume și fructe, astfel încât să fiţi sănătos” a declarat în grădina Casei Albe unui grup de copii aflaţi în vizită. În acea zi, ea i-a ajutat pe copii să recolteze salată, kale, mazăre, ridichi, coji elvețian și muștar. Apoi au plantat varză, conopidă, napi și morcovi – menținând activă grădina familiei Obama.

Şi totuşi, mănâncă fast food

În 2017, Melania a călătorit în Texas pentru a se întâlni cu victimele uraganului Harvey. În timp ce călătoreau prin zona puternic deteriorată, ea și Karen Pence, soția vicepreședintelui Mike Pence, au intrat la ora prânzului la Whataburger din Corpus Christi. Şi ce credeţi? Prima Doamnă și Karen Pence au plecat cu mai multe pungi pline cu burgeri. Se ştie că Whataburger are puţine opțiuni de salate mai sănătoase în meniul lor, cred că ne-ar plăcea cu toții să credem că Melania Trump s-a înfipt într-un hamburger suculent cu cartofi prăjiți, nu?

Când iese la restaurant noapte Melania comandă Pollo alla Parmigiana

Știm cu toții că Donald și Melania adoră nopţile în oraș, așa că nu ar trebui să fie o surpriză faptul că Melania nu este străină de meniurile restaurantelor. Ceea ce te-ar putea șoca, însă, este că ea nu comandă întotdeauna salata sau peștele. Melania Trump a dezvăluit revistei New York Times că este un mare fan al numeroaselor meniuri din New York. „Un lucru care îmi place cel mai mult este varietatea de alimente uimitoare pe care le puteți mânca”, a spus ea. „Favoritul meu este puiul cu parmigianino de la Jean Georges„.

Ciocolata

Melania mănâncă din când în când ciocolată fiind conştientă că acest delicates este şi sănătos consumat în cantități mici. S-a demonstrat că îmbunătățește sănătatea cardiovasculară, reduce stresul și poate ajuta la prevenirea diabetului. Prima Doamnă preferă genul de ciocolată fină care, spune ea, nu-i lipseşte din geantă.

Îngheţata

Credeți sau nu, ciocolata aceea cremoasă și delicioasă nu este chiar singurul ei răsfăț. înghețata este cealaltă mare îngăduință dulce a Melaniei. Ea spune că este bine să mănânci acele lucruri „din când în când”, deși nu explică niciodată cât de des o face. Mai mult, s-a dezvăluit că la cină, „Trump primește două porţii de înghețată vanilată cu cremă de ciocolată, în loc de o singură porţie faţă de ceilalţi”.

Pasionată de Diet Coke

Melania și Donald Trump au, de asemenea, preferințe similare pentru băuturi – deși cantitățile pe care le consumă sunt cu mult diferite. Amândoi preferă să bea Diet Coke – deși Melania preferă să bea doar din sticlele de sticlă. Potrivit The New York Times, președintele bea 12 cutii de sodă în fiecare zi. Dar suntem destul de siguri că doamna Trump își limitează dorința de a bea mai mult de o doză sau două pe zi.

Vitamine

Prima Doamnă este  „ceas elveţian” atunci când vine vorba de a-și lua vitaminele și de multe ori le adaugă la micul dejun pentru a se asigura că primește nutrienții de care are nevoie în fiecare zi. Ele sunt o parte esențială a alimentației sale, ci și a regimului ei de înfrumusețare. „Am luat vitamine și folosesc un hidratant”, a spus ea pentru Refinery 29 . „Conţine vitaminele A, C și E, și le amestec. Este atât de important să îți îngrijești pielea din interior în afară, de dimineață până seara (în special noaptea!)”, a spus Melania.

Melania Trump nu este adepta dietelor

Niciodată nu a ţinut vreun regim, este adepta alimentaţiei sănătoase şi totul consumat cu moderaţie. Acestea ar fi secretele Primei Doamne care contribuie la sănătatea sa şi la aspectul fizic deosebit de frumos.


Accesează: