Evenimentul Zilei > Vremea > Vremea. Urmează un weekend cu probleme. ANM a prezentat prognoza
Vremea. Urmează un weekend cu probleme. ANM a prezentat prognoza

Vremea. Urmează un weekend cu probleme. ANM a prezentat prognoza

Pentru acest weekend, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că temperaturile vor fi în aceeași notă că în toată săptămâna. În mare parte din țară, dimineața se anunță în continuare ceață.

 

Pentru ziua de vineri, meteorologii anunță maxime de 7 grade în Moldova, 7 în Maramureș, 9 în Crișana, 8 în Transilvania, 6 în Banat, 4 în Oltenia, 7 în Muntenia și 5 grade în Dobrogea. La București, mercurul din termometre va urca până la 4 grade.

Sâmbătă vor fi maxime de 5 grade în Moldova, 7 în Maramureș, 7 în Crișana, 10 în Transilvania, 6 în Banat, 6 în Oltenia, 6 în Muntenia și 5 grade în Dobrogea. În București, se anunță 3 grade.

Pentru duminică, meteorologii anunță temperaturi în scădere și vor fi maxime de 2 grade în Moldova, 4 în Maramureș, 6 în Crișana, 6 în Transilvania, 5 în Banat, 4 în Oltenia, 4 în Muntenia și 4 grade în Dobrogea. În București, vor fi tot 3 grade.

În cele trei zile, vor exista și condiții de ceață iar pe arii restrânse vor fi precipitații slabe mixte. Izolat vor exista și depuneri de gheață. Temperaturile se vor situa în jurul celor specifice acestei perioade.