VREMEA rea face noi VICTIME. Trei RĂNIŢI grav în urma unui ACCIDENT în lanţ

VREMEA rea face noi VICTIME. Trei RĂNIŢI grav în urma unui ACCIDENT în lanţ

Trei persoane au fost rănite, luni dimineaţa, într-un accident rutier pe DN 1, în zona popasului Româneşti, traficul rutier fiind restricţionat, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

În accident au fost implicate, în total, opt persoane, printre care şi un copil de 12 ani, aflate în patru autovehicule. În urma impactului, trei persoane au fost transportate la spital, o femeie de 57 de ani, cu fractură claviculă stânga, un bărbat de 62 de ani, cu traumatism cranio-cerebral minor şi traumatism şold drept, şi un bărbat de 49 ani, cu traumatism cranio-cerebral minor şi traumatism hemitorace drept.

Traficul pe banda 1 pe sensul Ploieşti-Bucureşti, în comuna Bărcăneşti, satul Româneşti, este restricţionat pe perioada efectuării cercetărilor.

La faţa locului se află şi o echipă de pompieri pentru asigurarea zonei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat, luni, atenţionarea Cod galben de ninsori, vânt şi ploi, şi a restrâns la 13 numărul de judeţe afectate.

Potrivit meteorologilor, până luni la ora 22:00, în zona Carpaţilor Orientali şi în Moldova, temporar va ninge în general moderat cantitativ şi se va depune strat de zăpadă local mai consistent. Vor fi intervale de timp în care vântul va avea intensificări cu rafale ce vor atinge viteze, în general, între 40 şi 50 km/h, în special în jumătatea de sud a Moldovei. Judeţele aflate sub această atenţionare sunt: Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galaţi, Harghita şi Covasna.

De asemenea, în judeţele Tulcea, Buzău şi Brăila, până la ora 20:00, vor fi intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de 55 - 75 km/h şi predominant ploi însemnate cantitativ. În jumătatea de nord a Dobrogei cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp.

Pe de altă parte, în restul teritorului va fi în vigoare, în intervalul 20 noiembrie, ora 6:00 - 21 noiembrie, ora 10:00, o informare meteo de vreme rea. Astfel, începând de marţi dimineaţă, se vor semnala precipitaţii moderate cantitativ, mai ales sub formă de ploaie, mixte la munte şi predominant ninsori în Moldova. Pe arii restrânse se va semnala polei, la început în Oltenia, apoi şi în celelalte regiuni.

Temporar, vântul va avea unele intensificări în jumătatea de sud a ţării şi în zonele montane, cu viteze mai mari în sudul Banatului, unde la rafală se vor depăşi 70 - 75 km/h, transmite Agerpres.