Evenimentul Zilei > Social > VREMEA. Patru ANOTIMPURI într-o săptămână. De la NINSORI la temperaturi de peste 20 de grade
VREMEA. Patru ANOTIMPURI într-o săptămână. De la NINSORI la temperaturi de peste 20 de grade

VREMEA. Patru ANOTIMPURI într-o săptămână. De la NINSORI la temperaturi de peste 20 de grade

Vremea. Meteorologii anunță că vom avea parte de o săptămână foarte ciudată, deoarece temperaturile vor oscila extrem de mult. De la ninsori, mercurul din termometre va urca până la 24 de grade Celsius.

Deocamdată, luna extremelor a închis deja cel mai înalt drum montan din România, din cauza zăpezii. Trei zile şi trei nopţi de ninsoare au închis Transalpina, cel mai înalt drum din România care traversează Parângul de la sud la nord prin patru judeţe.

Dacă la munte temperaturile abia au atins în ultimele 24 de ore câteva grade, în sudul şi estul ţării a fost soare, cu peste 18 grade în termometre şi vreme ideală chiar şi pentru o baie în mare.

De miercuri însă, vin zăpezile la munte, cu viscol şi iarnă în toată regula. Temperaturile minime, în timpul nopţii, pot coborî până la minus 3 grade. Frig va fi şi joi, peste tot în ţară, scrie Antena1.

De vineri, însă, vremea schimbă temperaturile de iarnă cu cele de primăvară. Ne aşteaptă un sfârşit de săptămână cald, cu temperaturi de vară chiar, spun meteorologii, în cursul zilei de duminică.