Ziua, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în primele ore, în regiunile sudice, iar după-amiază cu precădere la munte, unde pe arii restrânse se vor semnala ploi de scurtă durată şi descărcări electrice.

Spre seară, în regiunile sud-vestice, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat şi se va manifesta prin înnorări şi perioade în care se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi izolat posibile vijelii şi căderi de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 28 de grade.

În Capitală se vor semnala averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi modera. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade.

Vreme instabilă la munte

La munte, pe parcursul zilei se vor semnala ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Spre seară, instabilitatea atmosferică se va accentua şi se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice. Trecător ploile vor avea caracter torențial, iar izolat vor fi condiții de grindină şi cantități de apă mai însemnate.