Evenimentul Zilei > Vremea > Vremea își schimbă total direcția și va surprinde. Ultimele detalii oferite de specialiști
Vremea își schimbă total direcția și va surprinde. Ultimele detalii oferite de specialiști

Vremea își schimbă total direcția și va surprinde. Ultimele detalii oferite de specialiști

Din punct de vedere meteorologic, urmează o perioadă cu temperaturi suportabile, care vor varia între 1 și 7 grade Celsius.

Sâmbătă, vremea se va răci în toată țara și va fi parțial înnorat, temperaturile vor varia între 1 și 7 grade Celsius în funcție de fiecare regiune.

În cea de-a doua zi de Crăciun, ANM anunță o răcire semnificativă în toată România, iar în alte zone, precum cele muntoase, vor apărea precipitații care se vor transforma în ninsoare sau brumă.

Vântul va bate cu putere

La munte va ninge abundent, iar vântul va bate cu 90 km/h, iar în partea de sud a țării se anunță ploaie, unde cantitățile de apă vor depăși 15-20 l/mp și, izolat, 30-40 l/mp. Vremea o să se mențină rece cu averse și precipitații în cantități mari. Conform meteorologilor, în sudul Banatului, al Transilvaniei, al Moldovei, chiar și în Muntenia și Oltenia, inclusiv în Capitală, vor exista precipitații sub formă de lapoviță și chiar ninsoare, iar vântul va bate cu putere.

În cea de-a doua zi de Crăciun, temperatura maximă va fi de 5-7 grade Celsius, iar cea minimă de 1 Celsius, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Specialiștii anunță că vor urma precipitații sub formă de lapoviță și parțial ninsoare

La munte va ninge abundent, iar vântul va bate cu 90 km/h, iar în partea de sud a țării se anunță ploaie, unde cantitățile de apă vor depăși 15-20 l/mp și, izolat, 30-40 l/mp. Conform meteorologilor, în sudul Banatului, al Transilvaniei, al Moldovei, chiar și în Muntenia și Oltenia, inclusiv în Capitală, vor exista precipitații sub formă de lapoviță și chiar ninsoare, iar vântul va bate cu putere. În cea de-a doua zi de Crăciun, temperatura maximă va fi de 5-7 grade Celsius, iar cea minimă de 1 Celsius, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Duminică (27 decembrie), temperatura aerului se va menține la valori în jurul a 2 grade, însă în noaptea de duminică spre luni (27/28 decembrie) pe fondul pătrunderii unei mase de aer foarte cald, se vor înregistra 5…6 grade.