Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri în cursul nopţii în regiunile nordice, însã în orele dimineţii şi noaptea local în vest, nord-vest şi centru şi pe spaţii mici în restul teritoriului se va semnala ceaţã asociatã cu depunere de chiciurã care izolat va persista şi pe timpul zilei, în special în Banat şi Transilvania, scrie Antena3.

Vântul va fi moderat pe crestele montane şi în bazinul vestic al Mãrii Negre şi va sufla slab în restul ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 6 grade, mai scãzute în zonele cu ceaţã persistentã, dar şi uşor mai ridicate în Oltenia. Minimele termice vor fi cuprinse în general între -15 şi -5 grade.

În Capitală termometrele o să arate -2 grade Celsius, iar cerul predominant însorit. Vânturi se arată din partea de vest-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 17 km/h. Noaptea aduce doar -7 grade Celsius și un cer predominant noros. Vântul suflă cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h.


Valorile termice vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru această perioadă, exceptând regiunile extracarpatice, unde este posibil să fie ușor mai ridicate, dar și partea de vest a țării, unde este posibil să fie ușor mai coborâte. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în toate regiunile.

Te-ar putea interesa și: