Vremea de Sfântul Andrei. Încă o schimbare neprevăzută. Anunț-bombă de la ANM

Vremea de Sfântul Andrei. Încă o schimbare neprevăzută. Anunț-bombă de la ANM

ANM vine cu o nouă prognoză specială pentru ziua Sfântului Andrei. De asemenea, meteorologii au extins informațiile pe mai multe săptămâni.

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat că în săptămâna 16.11.2020 – 23.11.2020 valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă, posibil ușor mai coborâte în regiunile estice. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile vestice, dar și excedentar în extremitatea de sud-est a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Cum va fi vremea de Sfântul Andrei

În săptămâna 23.11.2020 – 30.11.2020 temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Cum va fi vremea de 1 Decembrie şi de Moş Nicolae

În săptămâna 30.11.2020 – 07.12.2020 temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Ne puteți urmări și pe Google News

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi ușor deficitar în jumătatea vestică a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

În săptămâna 07.12.2020 – 14.12.2020 valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în zonele montane. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Vremea în Capitală

În Capitalăvremea se va menține caldă, cerul va fi variabil ziua, iar seara va ploua temporar, vântul va sufla slab și moderat. Maximele vor atinge valori de 13-14 grade, iar minimele se vor situa în jurul valorii de 7 grade.

Există condiţii pentru formarea ceţii la primele ore ale dimineţii. În Banat, în primele zile ale intervalului, valorile termice se vor situa în general peste mediile multi anuale, cu maxime la nivelul regiunii, în jur de 12 grade şi minime de 4-6 grade.

După data de 20 noiembrie, media temperaturilor maxime va scădea la 6-8 grade, iar minimele vor fi uşor pozitive la început, apoi în special în a doua săptămână, media va scădea la spre -1 grad. Vor fi ploi slabe în ziua de 17 noiembrie, iar cu o probabilitate mai mare și în intervalul 21-24 noiembrie.