Vremea, miercuri, 5 mai, nu va fi într-o schimbare profundă față de cea din ziua precedentă, din punct de vedere al temperaturilor. Meteorologii spun că mercurul din termometre va fi la un nivel ridicat, dar vor apărea condiții de precipitații sub formă de ploaie în majoritatea zonelor României.

În București, va fi o zi cu cer parțial noros, cu doar 45% probabilitate de precipitații pe parcursul zilei. Temperatura medie din timpul zilei va fi de 17 grade Celsius. După-amiaza, temperatura maximă atinsă va fi de 21 de grade Celsius. Vântul va sufla foarte ușor, cu o viteză de 9 km/h.  Pe litoral, temperatura maximă va atinge 15 grade Celsius, iar cea minimă va înregistra 10 grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de maxim 23 km/h.

La munte va ploua slab, atât după-amiaza, cât și la începutul serii. Temperatura maximă va atinge 13 grade spre seară, iar temperatura minimă va înregistra 6 grade Celsius în cursul dimineții. Vântul va sufla fără o mare intensitate, cu o viteză maximă de 12 km/h.

Meteo în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea este destul de caldă. Vor fi 19 grade Celsius după-amiaza și seara, iar dimineața vor fi 5 grade Celsius. Va ploua seara târziu, iar vântul va sufla cu o viteză maximă de 19 km/h.

Vremea în Timișoara

În Timișoara, temperatura maximă va înregistra 22 de grade Celsius, cerul va fi parțial noros de dimineață, iar spre seară va ploua. Temperatura minimă va atinge 9 grade Celsius.

Condiții metelo la Craiova

În Craiova, vremea este destul de călduroasă. Temperatura maximă va fi de 22 de grade seara, o ploaie ușoară își va face apariție spre seară, iar temperatura minimă va înregistra 11 grade Celsius.

Vremea la Oradea

În Oradea vor fi 19 grade Celsius după amiază, sunt șanse de 35% de precipitații de dimineață, spre seară vremea se răcește un pic, vor fi 10 grade Celsius, iar șansele de ploaie se măresc până la 55%.