Potrivit celor mai noi informații făcute publice de meteorologi, vremea se schimbă radical în weekendul 29 – 30 iunie 2019. Astfel, temperaturile vor scădea semnificativ în termometre în comparație cu zilele precedente, se arată în prognoza reprezentanților de la Administrația Națională de Meteorologie. Maximele din țara noastră vor fi de 29 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime se vor încadra între valorile de 21-24 de grade Celsius.

Cu toate că vom scăpa de caniculă în acest weekend, în zonele de deal și de munte sunt anunțate ploi, însoțite de tunete și fulgere, au avertizat meteorologii.

În Capitală va fi vreme plăcută. Vor fi aproximativ 26 de grade în miezul zilei, la umbră, iar șansele de precipitații sunt zero. Temperaturile vor mai scădea, iar cerul va fi senin pe tot parcursul zilei. Spre seară este posibil să se adune câțiva nori pe cer și va ploua, însă precipiațiile vor fi de scurtă durată. Temperaturile maxime în București vor atinge în weekend 30 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor încadra între valorile de 25-28 de grade Celsius.

Vântul va avea intensificãri temporar. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade în nordul Moldovei şi 28 de grade în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 7 şi 17 grade.

La Constanța vor fi 26 de grade în timpul zilei, iar noaptea se vor înregistra 17 grade Celsius. Norii își vor face apariția la prânz, la malul mării.