Sâmbătă vremea se va îmbunătăți în zonele estice ale țării, doar izolat urmând să mai cadă averse slabe de ploaie în Moldova, estul Transilvaniei, Bărăgan și Dobrogea. În jumătatea vestică cerul va fi variabil. Vântul va suflă moderat spre tare în Bărăgan și în Dobrogea și mai mult slab în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor situa în general între 10 și 15 grade în Transilvania și Maramureș, 14-19 grade în Banat, Crișana și Oltenia (cu cele mai ridicate valori așteptate în Dealurile de Vest) și 11-16 grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova, potrivit prognozei Vremea.ro.

În Capitală cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla cu 13 km/h dinspre NE, la rafale cu 33 km/h. Sunt așteptate precipitații trecătoare sub1 L/m², în special pe timpul zilei. Temperaturile maxime pe timpul zilei se vor încadra în jurul valorii de 13 garde Celsius iar pe timpul nopții minimele vor ajunge până la 5 grade Celsius.

Duminică, se vor înregistra temperaturi normale pentru această perioadă în vest, sud-vest și centru și rece în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între 11-12 grade pe litoral și 22 de grade în partea de vest a ţării la Drobeta, Timișoara, Oradea, izolat poate și 23. Va plouă în cursul zilei în nord și nord-est și pe arii mai restrânse în restul țării. La munte, în special la altitudini mai mari, vor fi precipitații mixte.

În Bucureşti, vremea se va menține rece. 4…5 grade dimineaţa şi 15-17 grade la amiază. Condiţii de ploaie noaptea. Vântul va sufla slab și moderat.