În intervalul 30 martie, ora 22,00- 1 aprilie, ora 9,00, valorile termice vor scădea accentuat, astfel că vremea va deveni deosebit de rece pentru această perioadă din an; vântul va sufla în general moderat, cu viteze de până la 40…45 km/h, amplificând senzaţia de rece, mai ales în cursul zilei de marţi, 31 martie. Trecător vor fi posibile precipitaţii slabe, mixte.

Marţi dimineaţă (31 martie) minima termică va fi de 3…4 grade, iar pe parcursul zilei temperatura aerului nu va depăşi valoarea de 5 grade. Temperatura minimă din noaptea de marţi spre miercuri se va situa în jurul a 0 grade.

În perioada 1 aprilie, ora 9,00 -2 aprilie ora 10,00 vremea va fi deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie, mai ales noaptea şi dimineaţa. Temperatura maximă va fi de 7…9 grade, iar cea minimă de joi dimineaţa de -2…0 grade, mai scăzută în zona preorăşenească şi se va produce brumă.

Cerul va fi temporar noros, probabilitatea pentru precipitaţii va fi redusă, iar vântul va fi în general moderat ziua, cu viteze de până la 35…40 km, apoi va sufla slab.