Editura Evenimentul si Capital

CONDUCTĂ CU CASH între televiziunile lui FELIX şi GRIVCO: Antena 3 e chiriaşă la Antena 1, care e chiriaşă la Grivco SA

14-08/04-voiculescu-rp3-465x390
Autor: | | 83 Comentarii | 4607 Vizualizari

Jurnalistul Stelian Negrea a publicat o serie de documente prin care acuză o "şmecherie" a lui Dan Voiculescu privind clădirile în care funcţionează televiziunile din trustul Intact. "Vedetele Antenei 3 s-au plâns în mod repetat de un aşa zis abuz al statului care le-ar confisca sediul, în care operează, fără să menţioneze că postul tv nu este proprietar pe respectivele clădiri ci doar chiriaş iar adevăratul proprietar este implicat în dosarul ICA în care Voiculescu Dan a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare pentru spălare de bani", spune Negrea.


EDITORIALUL EVZ. Secta lui Felix are maximum 4.000 de adepţi. Restul de 696.000 sunt spectatori care se distrează copios la circ


"Antena 3 a încheiat cu TV Antena 1 SA contractul de închiriere 164 în data de 01.06.2010 (vezi facsimil contract) prin care a închiriat o suprafaţă de 12,5% din turnul Grivco – Grivco Business Center – din stradă Gârlei nr. 1B, sediul afacerilor lui Voiculescu Dan, condamnat la 10 ani de închisoare cu executare pentru spălare de bani în dosarul ICA. Contractul este semnat din partea Antena 3 de către directorul ei general, Mihai Gâdea, în timp ce din partea TV Antena 1 SA (actualmente Antena Group SĂ trimisă în judecată în primul dosar de şantaj al Antenelor vs RCS&RDS) acesta este semnat de către directorul ei general, George Sorin Alexandrescu, concubinul Cameliei Voiculescu ( una din cele două fiice ale lui Voiculescu Dan) al cărui nume este implicat în dosarul de şantaj RCS&RDS. Pentru o suprafaţă de 1003,43 mp, care reprezintă în principal birourile şefimii de la Antena 3 printre care se numără şi biroul lui Mihai Gâdea de la etajul 9 din turnul Grivco unde a fost vecin până de curând cu Codruţ Seres, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru complicitate la abuz în serviciu, dar şi cu birourile lui Voiculescu Dan şi ale fiicelor acestuia, Antena 3 se angajează prin contractul de închiriere să plătească o chirie lunară de 12.505 Euro+TVA/lună. Contractul este valabil până la dată de 31.05.2015 , indiferent dacă Antena 3 s-a mutat, integral sau parţial, în respectivă clădire", scrie Stelian Neagrea pe realitatea.net.

El a dezvăluit apoi şi situaţia imobiliară a Antenei 1.

"La rândul ei TV Antena 1 SA a semnat pe dată de 01.06.2010, aceeaşi zi în care Antena 3 a închiriat birourile din turnul Grivco de la Antena, contractul de închiriere nr. 471 (vezi facsimil contract) prin care închiria întreagă clădire Grivco Business Center de la Grupul Industrial Voiculescu şi Compania (Grivco) SA. Suprafaţă totală a clădirii este de 7.856mp pentru o chirie lunară de 100.000 Euro +TVA. Contractul are o valabilitate de 5 ani până pe 31.05.2015. Contractul a fost semnat din partea Antena 1 de către Sorin ALexandrescu iar din partea Grivco SA, de către Mihai Lazăr, mâna dreapta a lui Voiculescu Dan", mai spune jurnalistul.

Stelia Negrea arată şi cum a fost ridicat turnul Grivco. "Turnul Grivco a fost construit de o altă firmă din imperiul lui Voiculescu Dan, Bioprod SA care a încheiat contractul de vânzare cumpărare nr. 174/15/06.1999 (vezi facsimil contract) a clădirii pentru suma de doar 323.144,48 dolari către o altă firma a mogulului Antenelor, Grivco SRL. Clădirea a fost construită pe terenurile Institutului de Cercetări Alimentare (ICA) a cărei privatizare frauduloasă i-a adus lui Voiculescu Dan o condamnare de 10 ani de executare pentru spălare de bani. Acesta împreună cu ceilalţi 11 inculpaţi din dosar trebuie să returneze statului un prejudiciu de peste 60 de milioane de euro.


MINCIUNA confiscării Antena 3, subiect de GLUME pe REŢELE SOCIALE. UPDATE: ”FLAŞMOP” cu Mircea Badea, pe strada Mihăileanu | VIDEO


Vedetele Antenei 3 s-au plâns în mod repetat de un aşa zis abuz al statului care le-ar confisca sediul, în care operează, fără să menţioneze că postul tv nu este proprietar pe respectivele clădiri ci doar chiriaş iar adevăratul proprietar este implicat în dosarul ICA", concluzionează Negrea.

ULTIMA ORA. Cu cine STA IN CELULA Radu Mazare!

Pagina 1 din 1

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Fapt divers

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI