Evenimentul Zilei > Monden > Voiculescu, atacat veninos de unde se aștepta mai puțin: „Fătălăul ăsta mic. A fost plasat acolo”
Voiculescu, atacat veninos de unde se aștepta mai puțin: „Fătălăul ăsta mic. A fost plasat acolo”

Voiculescu, atacat veninos de unde se aștepta mai puțin: „Fătălăul ăsta mic. A fost plasat acolo”

Criza recentă provocată de fostul ministru al Sănătății este disecată pe toate palierele, inclusiv de la nivelul lumii mondene. Dana Budeanu nu putea rata ocazia.

Dana Budeanu a lansat un atac fără rezerve la adresa lui Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii demis de premierul Cîțu. Nu este prima oară când vedeta media își înfige colții în politicianul PLUS.

„El a fost plasat acolo şi nu a făcut faţă, că e fătălău”

„El a fost plasat acolo şi nu a făcut faţă, că e fătălău”, a spus creatoarea de modă. ‘Fătălăul ăsta mic, în trei luni era să facă dezastru. Nu a fost linşat de media. Alo, trezirea! El a fost plasat acolo şi nu a făcut faţă, că e fătălău. Ce vrei, dacă s-a dus nevastă-sa (n.r. – partenera sa Laura Ștefănuț), să nu facă vreo prosteală, după ce s-a anunţat (n.r. demisia). S-a dus la Minister. În ce calitate a intrat în Minister, că eu dacă mă duc acum la Minister, mă opreşte la poartă. Ea a intrat. Whatever. A venit nevasta omului, o fi sunat omul, nu contează. Nu, Vlăduţ e un fătălău care nu e în stare de nimic. Stă de ieri să îi scrie nevastă-sa postarea pentru Facebook, că de acolo se conduce ţara.

„Ţara, condusă de fătălăii de pe Facebook, este asta pe care o vedeţi”

Ţara, condusă de fătălăii de pe Facebook, este asta pe care o vedeţi, despre care v-am tot povestit ani de zile. PNL-ul a vrut să o simtă dorsal. Poftim, aţi simţit-o dorsal, ce faceţi acum? Ați chemat PSD-ul la Hoha, să îi spună Hoha lu’ Ciolacu să voteze un guvern minoritar, sau ce faceţi în momentul de faţă?

Că trăim o dramă acum, cu victima Vlăduț. Victima Vlăduț? Păi, băi, cred că ați uitat de Viorica Dăncilă. Păi asta e victimă a presei și a opiniei publice care l-a linșat? Păi Viorica Dăncilă fluieră. Nici nu știu, cred că l-a depășit și pe Băse, și la înjurături, și la jigniri, și la misoginism.

Ați uitat de Barna, sau ce? Barna misoginul, nu știți de el? Nu ați auzit, nu vă mai amintiți de Barna misoginul? Amintiți-vă, cu înjurături. Nu jigniri fizice, niște vome. Și Băse la fel. Păi așa e politica, Vlăduț. Nu e ca la Magic Camp, cumpărat din banii de la fundație pe numele tău”, a explicat pe un ton virulent Dana Budeanu într-o înregistrare difuzată de ştiripesurse.ro.

Citește și Dana Budeanu prezintă top cinci fătălăi din politică