Vlăduța Lupău, surpriză pentru soțul ei. Cum i-a dat vestea despre a doua sarcină

Vlăduța Lupău, surpriză pentru soțul ei. Cum i-a dat vestea despre a doua sarcină Sursa foto: Instagram

Vlăduța Lupău și Adi Rus se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară. Cei doi formează un cuplu de ani buni, însă s-au căsătorit în urmă cu patru ani. Recent, vedeta a vorbit despre momentul în care a aflat că este din nou însărcinată. Mai mult, artista a mărturisit că partenerul ei a fost surprins plăcut de marea veste.

Vlăduța Lupău și-a surprins soțul

Cunoscuta artistă se bucură din plin de viața pe care o trăiește acum. Vlăduța Lupău și Adi Rus au împreună un băiețel pe nume Iair. În curând, familia acestora se va mări cu un membru. Cântăreața va aduce pe lume cel de al doilea copil.

vladuta lupau adi rus

Sursă Instagram

Vlăduța Lupău a mărturisit că momentul aflării veștii legate de sarcină a fost unul aparte. Cu toate că ar fi intenționat să îi pregătească soțului ei o surpriză, lucrurile s-au așezat diferit. Chiar soțul ei i-a cumpărat testul de sarcină, motiv pentru care ambii au fost puși în fața faptului împlinit. Artista a menționat că vestea i-a emoționat pe amândoi.

Un nou capitol în viața artistei

Vlăduța Lupău și Adi Rus au ținut să împărtășească marea veste și cu fiul lor. Cu toate că avea doar un an și două luni când a aflat vestea, micuțul s-a bucurat alături de părinții lui.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Aici să știi că a fost specială reacția lui datorită faptului că este extrem de mic. Avea, practic, 1 an și 2 luni când i-am spus că mama are un bebe în burtică. Se uita, punea mâna și râdea… ceea ce îmi confirmă că a înțeles și mereu zicea „mama bebe. Cumva, câtorva persoane mai apropiate din familie el le-a dat vestea.”,a mărturisit artista, conform Viva.

Vlăduța Lupău și Adi Rus vor deveni părinți pentru a doua oară

Cei doi s-au căsătorit în 2019, iar în urmă cu aproape doi ani au devenit părinți pentru prima dată. Pentru a rămâne însărcinată, artista a trecut prin câteva impedimente, ajungând inclusiv pe masa de operație. După intervenția chirurgicală legată de endometrioză, cântăreața a reușit să își îndeplinească visul de a deveni mamă.

Vlăduța Lupău

Sursa foto: Instagram

„Iair acum deja a înțeles că vine un frățior, un bebe, și îl pupă, seara, când spunem rugăciunile. Mereu zicem și ca Doamne-Doamne să aibă grijă de bebe și, după ce ne dăm pupicii de noapte bună, el singur vine să pupe burtica, fără să-i fi zis niciodată. Mă bucură tare când îl văd, daaaar, așa cum îl pupă, de fiecare dată zice „Bebe nanana, adică să-l batem. Știu că o să fie o trecere, cred, dificilă, dar eu sper să înțeleagă și să-l iubească, iar noi o să avem grijă să nu-i oferim momente în care să fie gelos. El nu trebuie să simtă nicio diferență de afecțiune, și atunci, cred eu, totul va decurge normal.”, a mai spus aceasta.