Evenimentul ZileiSocialVlad Voiculescu pune tunurile pe DSP. Se anunță schimbări radicale la Ministerul Sănătății

Vlad Voiculescu pune tunurile pe DSP. Se anunță schimbări radicale la Ministerul Sănătății

Vlad Voiculescu pune tunurile pe DSP. Se anunță schimbări radicale la Ministerul Sănătății
Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, se declară nemulțumit de activitatea direcțiilor de sănătate publică (DSP-uri).

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, vineri seară, că nu este mulţumit de direcţiile de sănătate publică (DSP-uri). El consideră că la Ministerul Sănătăţii trebuie construită o echipă „puternică”.

„Nu sunt mulţumit nici de DSP-uri, nici de felul în care arată Ministerul Sănătăţi în momentul acesta. Sunt foarte multe de făcut. Înainte să îmi dau cu părerea despre ce se întâmplă la Giurgiu sau la Bihor sau în altă parte şi am numit absolut aleatoriu aceste două judeţe.

La Bihor ştiu că lucrurile se întâmplă mai degrabă bine. La Giurgiu avem câteva lucruri de recuperat. Dar dincolo de aceste două exemple, cred că mai întâi trebuie construită o echipă puternică la Ministerul Sănătăţii. Care să dea exemplu în materie de transparenţă, să dea exemplu în materie de automatizare, de transparentizare, de digitalizare şi cred că lucrurile trebuie arătate prin fapte”, a spus ministrul la Digi 24.

Vlad Voiculescu, nemulțumit și de cum sunt numiți managerii în spitale

Întrebat dacă este mulţumit de felul în care sunt numiţi managerii de spitale, Vlad Voiculescu a răspuns: „Nu este în regulă, dacă mă întrebaţi. Am cerut o situaţie”.

„Războiul îl vom câştiga doar prin vaccinare. Cred că asta este destul de clar pentru toată lumea încă de la începuturile acestei pandemii şi devine din ce în ce mai clar odată cu noile provocări pe care le vedem în fiecare zi. Pentru a reveni la normal, vaccinul este singura noastră soluţie.

Vom încerca în perioada următoare să comunicăm în continuare cât mai deschis. Vom arăta întotdeauna adevărul şi adevărul este că vaccinarea este sigură, eficientă şi salvează vieţi.

Construim o echipă pentru combaterea dezinformării. Vom răspunde în timp real la orice informaţii false. Vom difuza informaţii clare şi simple care arată adevărul şi adevărul este că vaccinarea este, cum spuneam, sigură şi eficientă şi singura noastră şansă pentru a reveni la normalitate”, a afirmat Voiculescu.


Accesează: