Evenimentul ZileiPoliticaVlad Voiculescu a pornit cel mai mare atac la adresa PNL și Florin Cîțu

Vlad Voiculescu a pornit cel mai mare atac la adresa PNL și Florin Cîțu

Vlad Voiculescu a pornit cel mai mare atac la adresa PNL și Florin Cîțu
Vlad Voiculescu a declarat convins că ”în organizația Guvernul României ar trebui să existe leadership și colaborare”. Vlad Voiculescu consideră că Dan Barna a fost fidel și preocupat de turnura pe care a căpătat-o scandalul demiterilor și crede că nici nu se poate pune problema ca Dan Barna să fi știut ceva înainte de intențiile premierului Florin Cîțu.

”În Guvernul României ar trebuie să existe un leadership, o rațiune. Domnul Barna a spus că poate premierul solicită demiterea Andreei Moldovan. Nici doamna Moldovan, nici eu nu am avut parte de nicio discuție despre probleme”, a declarat Vlad Voiculescu la Digi 24.

Cei demiși nu au beneficiat de discuții cu premierul

”Sigur că poți să discuți cu premierul României. Dar nici eu , nici doamna Moldovan nu am beneficiat de o discuție cu premierul”, a mai spus Vlad Voiculescu în dialogul său cu Claudiu Pândaru.

Ce a declarat Vlad Voiculescu la Digi 24. Interviul, INCREDIBIL

Vlad Voiculescu are o opinie excelentă despre fostul secretar de stat al Ministerului sănătății Andreea Moldovan. O consideră deosebit de bine pregătită și de bine intenționată profesional și uman. Întrebat dacă ar fi susținut plecarea ei din echipă, Vlad Voiculescu a spus:

”Din punctul meu de vedere, doamna Moldovan ar fi plecat doar dacă ar fi dorit ea”.

”Dacă nu se poate să mergem împreună, trebuie să avem argumente”, a mai spus Vlad Voiculescu.

Relația lui Vlad Voiculescu cu premierul Florin Cîțu

”Domnul Florin Cîțu a avut parte de toată susținerea mea și a formațiunii USR-PLUS”, a răspuns  Vlad Voiculescu la întrebarea realizatorului tv privind relația sa cu premierul.

”Înțelegerea mea despre modul în care funcționează o echipă ține de un anumit spirit de echipă”, a mai spus el.

Cea mai proastă veste pentru Voiculescu și USR vine de aici. George Simion i-a luat locul lui Dan Barna

„Cred că se poate spune că domnul Cîțu a avut parte de toată susținerea mea și a USR PLUS. Premierul a agăsit de cuviință la un moment să pornească o investigație asupra lui Ștefan Voinea. Acesta a fost un moment de inflexiune. Ne-am trezit cu corpul de control al premierului care îl anchetează pe domnul Voinea, un membru al echipei mele. Domnul Ștefan Voinea a folosit cuvântul „mizerabil” la adresa domnului premier.

Ultimele zile au fost tensionate între coaliție, motivul fiind demiterea lui Vlad Voiculescu. Vă reamintim cele mai importante titluri:

Vlad Voiculescu, trădat de Barna

Cine minte? Ce spune Dan Barna despre discuțiile din interiorul coaliției despre Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu a băgat PNL în ședință

E de neînțeles, ca fără să spui public care e problema cu acele date, să provoci o anchetă care mi-a ținut jumătate din echipă ore în șir în interogări. Pe domnul Voinea mi l-au adus de la Cluj și l-au ținut la interogări șase ore. După aceea, a anunțat că trimite la Parchet aceste acuzații. Poate fi legal, dar nu moral. Din punctul meu de vedere, nu aș putea spune când s-a rupt exact relația. I-am spus domnului premier că dacă există o problemă, trebuie remediată. Dacă e și o problemă de ordin penal, trebuie să știm acest lucru”, a mai detaliat Vlad Voiculescu.

Sinecuri, interese și carnete de partid la mijloc

El consideră că este nepermis ca fără să explici care e greșeala să iei astfel de măsuri.

”Nu se poate să afli din presă că un membru al echipei mele este trimis la Parchet. Este o premieră mondială și pentru România”, a spus fostul ministru al Sănătății.

Vlad Voiculescu a invocat sinecuri și interese care depind de anumite partide politice. ”Aproape peste tot calci peste un carnet de partid”, a spus el.

 

 


Accesează: