”În Guvernul României ar trebuie să existe un leadership, o rațiune. Domnul Barna a spus că poate premierul solicită demiterea Andreei Moldovan. Nici doamna Moldovan, nici eu nu am avut parte de nicio discuție despre probleme”, a declarat Vlad Voiculescu la Digi 24.

Cei demiși nu au beneficiat de discuții cu premierul

”Sigur că poți să discuți cu premierul României. Dar nici eu , nici doamna Moldovan nu am beneficiat de o discuție cu premierul”, a mai spus Vlad Voiculescu în dialogul său cu Claudiu Pândaru.

Ce a declarat Vlad Voiculescu la Digi 24. Interviul, INCREDIBIL

Vlad Voiculescu are o opinie excelentă despre fostul secretar de stat al Ministerului sănătății Andreea Moldovan. O consideră deosebit de bine pregătită și de bine intenționată profesional și uman. Întrebat dacă ar fi susținut plecarea ei din echipă, Vlad Voiculescu a spus:

”Din punctul meu de vedere, doamna Moldovan ar fi plecat doar dacă ar fi dorit ea”.

”Dacă nu se poate să mergem împreună, trebuie să avem argumente”, a mai spus Vlad Voiculescu.

Relația lui Vlad Voiculescu cu premierul Florin Cîțu

”Domnul Florin Cîțu a avut parte de toată susținerea mea și a formațiunii USR-PLUS”, a răspuns  Vlad Voiculescu la întrebarea realizatorului tv privind relația sa cu premierul.

”Înțelegerea mea despre modul în care funcționează o echipă ține de un anumit spirit de echipă”, a mai spus el.

Cea mai proastă veste pentru Voiculescu și USR vine de aici. George Simion i-a luat locul lui Dan Barna

„Cred că se poate spune că domnul Cîțu a avut parte de toată susținerea mea și a USR PLUS. Premierul a agăsit de cuviință la un moment să pornească o investigație asupra lui Ștefan Voinea. Acesta a fost un moment de inflexiune. Ne-am trezit cu corpul de control al premierului care îl anchetează pe domnul Voinea, un membru al echipei mele. Domnul Ștefan Voinea a folosit cuvântul „mizerabil” la adresa domnului premier.

Ultimele zile au fost tensionate între coaliție, motivul fiind demiterea lui Vlad Voiculescu. Vă reamintim cele mai importante titluri:

Vlad Voiculescu, trădat de Barna

Cine minte? Ce spune Dan Barna despre discuțiile din interiorul coaliției despre Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu a băgat PNL în ședință

E de neînțeles, ca fără să spui public care e problema cu acele date, să provoci o anchetă care mi-a ținut jumătate din echipă ore în șir în interogări. Pe domnul Voinea mi l-au adus de la Cluj și l-au ținut la interogări șase ore. După aceea, a anunțat că trimite la Parchet aceste acuzații. Poate fi legal, dar nu moral. Din punctul meu de vedere, nu aș putea spune când s-a rupt exact relația. I-am spus domnului premier că dacă există o problemă, trebuie remediată. Dacă e și o problemă de ordin penal, trebuie să știm acest lucru”, a mai detaliat Vlad Voiculescu.

Sinecuri, interese și carnete de partid la mijloc

El consideră că este nepermis ca fără să explici care e greșeala să iei astfel de măsuri.

”Nu se poate să afli din presă că un membru al echipei mele este trimis la Parchet. Este o premieră mondială și pentru România”, a spus fostul ministru al Sănătății.

Vlad Voiculescu a invocat sinecuri și interese care depind de anumite partide politice. ”Aproape peste tot calci peste un carnet de partid”, a spus el.