Evenimentul ZileiSocialMinciună prin omisiune? Andreea Moldovan, prinsă cu mâța în sac. „A uitat să menționeze”

Minciună prin omisiune? Andreea Moldovan, prinsă cu mâța în sac. „A uitat să menționeze”

Minciună prin omisiune? Andreea Moldovan, prinsă cu mâța în sac. „A uitat să menționeze”
În plină pandemie provocată de coronavirus, România traversează și o criză politică provocată de demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății și a Andreei Moldovan din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății. Aceasta din urmă a uitat să menționeze că este asociat la un spital privat, susține Mihai Gâdea.

Demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății și a Andreei Moldovan și funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a provocat un scandal de zile mari în coaliția de guvernare, aceasta fiind la un pas de a se rupe.

Joi seară, la Antena 3, Mihai Gâdea a declarat că Andreea Moldovan a ”uitat” să menționeze că este asociată la un spital privat.

„Sunt mulți care nu înțeleg adevărata criză pe care o traversăm. În momentul de față, România trece printr-o criză reală, serioasă, așa cum România nu a mai avut niciodată. (…) Situația e gravă, e într-un punct așa cum nu am crezut, pentru că această pandemie, în ultimele luni, nu a fost gestionată, pentru că am avut la conducerea Ministerului Sănătății un individ care nu doar că nu este medic, ci nu știa în mod real cum se gestionează o problemă, o situație de felul acesta, iar punctul în care am ajuns e dramatic. Spitalele gem. Criza continuă. Unii au impresia că acum trebuie să regleze o chestiune de orgolii. L-au dat afară (n.r. pe Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății) și e revoltă pentru asta, în loc să zică să găsim un profesionist, o echipă de profesioniști”, a spus Mihai Gâdea, la Antena 3.

„Cine credeți că ar trebui să fie ministru al Sănătății? Temerea mea este că, după treaba asta, vor veni tot cu un fel de Vlad Voiculescu, cu doamna Moldovan știți foarte bine poziția mea. Înțeleg că e un doctor, care probabil are calitățile domniei sale. Nu știu, nu m-a tratat pe mine, motiv pentru care nu comentez medical. Problema este când un medic ajunge într-o astfel de funcție și singurul lucru pe care încearcă să-l facă este să îi țină trena lui Vlad Voiculescu, să-l încurajeze în toate prostiile pe care le face și lucruri pe care nu le face… Și aici o să ajungem la un subiect interesant cu doamna Moldovan, care a uitat, de exemplu, să spună că este acționar la un spital privat. A uitat să treacă în declarație”, a spus Mihai Gâdea.


Accesează: