Ce se întâmplă cu Vlad Chiricheș, care s-a accidentat la derby-ul cu Rapid. Nu sunt vești bune

Ce se întâmplă cu Vlad Chiricheș, care s-a accidentat la derby-ul cu Rapid. Nu sunt vești bune Sursa foto Arhiva EVZ

Vlad Chiricheș a fost inclus în primul 11 al FCSB-ului la derby-ul cu Rapid, scor 2-2, din etapa a cincea a play-off-ului SuperLigii, dar s-a accidentat. Fundașul central abia își revenise după o accidentare gravă și reușise să lege trei meciuri ca integralist.

Cu toate astea, Chiricheș a avut mari probleme la derby-ul cu Rapid și a fost înlocuit în minutul 42. Jucătorul s-a accidentat din nou și a fost schimbat cu Joyskim Dawa. Acesta riscă să piardă tot sezonul.

vlad chiriches

Sursa foto Youtube

Vlad Chiricheș riscă să piardă tot sezonul

„E posibil să fie fractură. Ne pare rău, a făcut niște meciuri incredibile și dacă juca până la sfârșit cred că avea șanse mari să fie la EURO. Suntem alături de el și tragem tare și pentru el, să îi punem medalia la gât”, a declarat Olaru. „Chiricheș cred că va fi out până la finalul sezonului, din primele informații pe care le avem”, a spus și Charalambous, potrivit Digisport.

FCSB- Rapid. Sursă foto: FCSB

Sursă foto: Facebook FCSB

Și Hromada s-a accidentat

Și Hromada a suferit o fractură și a fost luat cu targa. Acționarul Rapid, Dan Șucu, a declarat că în momentul în care a fost scos cu targa, suporterii de la FCSB au aruncat cu obiecte în el. „Sunt în drum spre spital cu Hromada, care are fractură. Din păcate, când era pe targă, suporterii aruncau cu obiecte spre el”, a mai spus acesta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dan Șucu a răbufnit după FCSB - Rapid

Dan Șucu a mai spus că este foarte dezamăgit de finalul acestui meci. El a declarat că arbitrul nu trebuia să anuleze al treilea gol și că pentru el Rapidul a câștigat.

„Este pentru prima oară când înțeleg ce înseamnă «Rapid, singuri împotriva tuturor». Nu îmi arog merite de specialist, dar a fost un arbitraj de partea FCSB, cel mai prost pe care l-am văzut. Sunt extrem de dezamăgit. Pentru mine, Rapid a câștigat, în condițiile unui stadion ostil, în condițiile unui arbitraj ostil”.