Evenimentul Zilei > Economie > Visul şoferilor se împlineşte! CNAIR dă vestea ce mare cu privire la autostrada Târgu-Neamţ – Iaşi – Ungheni
Visul şoferilor se împlineşte! CNAIR dă vestea ce mare cu privire la autostrada Târgu-Neamţ – Iaşi – Ungheni

Visul şoferilor se împlineşte! CNAIR dă vestea ce mare cu privire la autostrada Târgu-Neamţ – Iaşi – Ungheni

CNAIR a anunţat că sunt deja trei oferte pentru studiul de fezabilitate necesar construcţiei autostrăzii Târgu-Neamţ - Iaşi - Ungheni.
Trei agenţi economici au depus oferte pentru realizarea studiului de fezabilitate necesar construcţiei autostrăzii Târgu-Neamţ – Iaşi – Ungheni, a anunţat, vineri, într-un comunicat de presă, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România (CNAIR).
Procedura de depunere a ofertelor a avut loc miercuri, 25 noiembrie 2020, iar până la termenul-limită s-au înscris următoarele societăţi: Consitrans SRL, Asocierea SC Aduro Impex SRL – 3TI Progetti Italia – Ingegneria Integrata S.p.A. şi Asocierea SWS Engineering S.P.A. – Metrans Engineering SRL.

Valoarea contractului este estimată între 62,091 milioane lei – 73.370.700 lei, fără TVA

De asemenea, durata contractului este de 25 de luni de la data de derulare a condiţiilor impuse, astfel: completarea/actualizarea/revizuirea Studiului de Fezabilitate – perioadă de 12 luni, Proiect Tehnic de Execuţie (inclusiv DDE) – timp de 10 luni şi Asistenţă Tehnică pentru obţinerea finanţării şi pentru contractarea execuţiei lucrărilor – interval de 3 luni.

CNAIR precizează că analiza ofertelor va fi realizată de Comisia de evaluare, în conformitate cu prevederile documentaţiilor de atribuire şi cu legislaţia în vigoare în domeniul achiziţiilor publice, informează Agerpres.

Mai mult, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România (CNAIR) şi Compania Publică de Infrastructură de Transport Terestru (SEITT) din Spania ar putea încheia un protocol de cooperare în perspectiva celebrării, în 2021, a 140 de ani de relaţii diplomatice între cele două ţări.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE