„Nu cred că trebuie să am o discuție cu domnul ministru al Justiției. El trebuie să își faca datoria. Voi vedea care a fost decizia și care au fost punctele de la care a plecat domnul ministru, atunci când va ieși public și va anunța acest lucru. Nu cred că este normal să am o discuție legată de o decizie a ministrului Justiției. Eu aștept ca domnul ministru al Justiției să se încadreze în limitele legii, să facă o analiză obiectivă și să ia deciziile care se impun. Eu cred că domnul ministru trebuie să-și facă o analiză și imediat să vină cu ea în spațiul public. Nu vreau să existe în nici un fel suspiciunea că primul ministru sau altcineva ar putea interveni”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

Raportul lui Tudorel Toader 

Tudorel Toader urmează să prezinte joi, la ora 18,00, la Ministerul Justiţiei, conţinutul şi concluziile raportului cu privire la activitatea managerială a Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Pe 15 februarie, Tudorel Toader anunţa că joi va face o informare de presă în care va prezenta raportul cu privire la activitatea DNA.  „Distinct de raportul pe care îl voi prezenta în Parlament săptămâna următoare, în cursul zilei de joi, la o oră pe care o voi anunţa în timp util, voi face o informare de presă în care voi prezenta conţinutul şi concluziile raportului cu referire la activitatea DNA” spunea Toader, într-o declaraţie de presă susţinută la sediul Ministerului Justiţiei.