„Şi eu vă spun că lucrurile stau mult mai grav. Primul indiciu că avem o probema de criză bugetară a apărut la momentul în care s-a votat acest Buget în parlament. Dacă mai ţineţi minte, le-am cerut şi lui Dăncilă, şi lui Teodorovici, să semneze pe proprie răspundere, aşa cum le cere legea, că informaţiile din buget şi toate cifrele sunt reale. Nu au făcut-o. Astăzi aflăm pe surse (…) că există o gaură la buget, că cifrele pe care le vehiculează în execuţia bugetară nu sunt reale”, a spus Florin Cîțu, pentru B1.

 

"Aici este vorba de un deficit pentru prima jumătate a anului. Nu se ştie exact cât va fi la sfârşitul anului. (…) De aceea această disperare.
Este o gaură care este rostogolita de PSD-ALDE începând cu 2017, pentru că nu este ceva care s-a format peste noapte. Este o gaură rostogolită prin programul de guvernare din 2017, 2018 şi până astăzi. Este ascunsă prin artificii contabile în acest doi ani de zile. Nu zic că gaura este mult mai mare. Şi atâta timp cât oamenii aceştia nu îşi asumă bugetul, ei cred că scapă de partea penală" a adăugat Florin Cîțu.

 

 

Te-ar putea interesa și: