Evenimentul Zilei > Social > Vine Moş Nicolae cu draruri multe de la Părintele Patriarh
Vine Moş Nicolae cu draruri multe de la Părintele Patriarh

Vine Moş Nicolae cu draruri multe de la Părintele Patriarh

Patriarhul Daniel va oferi, de Sf. Nicolae, daruri în valoare de 300 de lei pentru 100 de copii din Arhiepiscopia Bucureştilor.

A 12-a ediție a programului „Sf. Nicolae în mijlocul copiilor” se desfășoară anul aceasta în condiții speciale. Copiii nu vor mai veni să-l colinde pe Părintele Patriarh de Sfântul Nicolae. În schimb, Preafericirea Sa va oferi daruri pentru 100 de copii beneficiari ai centrelor sociale ale Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Tradiționalul concert de colinde al copiilor intitulat „Sf. Nicolae în mijlocul copiilor” nu mai are loc la Palatul Patriarhiei

În schimb, în perioada 4-5 decembrie, în Arhiepiscopia Bucureștilor vor fi organizate evenimente în cadru restrâns, cu respectarea normelor sanitare: la Centrul de zi Sf. Muceniță Sophia din București, la Centrul de zi Sf. Stelian de la Valea Crângului – Urlați și în comunitatea de copii hipoacuzici Sf. Meletie.

Cei 100 de copii beneficiari ai serviciilor sociale din comunitățile menționate vor primi din partea Părintelui Patriarh Daniel câte un pachet în valoare de maximum 300 de lei. Cadoul va conține haine sau încălțăminte de iarnă, o carte duhovnicească și dulciuri.

De asemenea, parohiile din Arhiepiscopia Bucureștilor vor pregăti cadouri pentru copiii vulnerabili, pe care le vor distribui în perioada 4-5 decembrie.

Cei 100 de copii beneficiari ai serviciilor sociale vor primi din partea Părintelui Patriarh Daniel câte un pachet în valoare de maximum 300 lei.

Parohiile din Arhiepiscopia Bucureştilor vor pregăti cadouri pentru copiii vulnerabili, pe care le vor distribui în perioada 4-5 decembrie.

„Copiii nu vor mai veni să-l colinde pe Părintele Patriarh de Sfântul Nicolae. În schimb, Preafericirea Sa va oferi daruri pentru 100 de copii beneficiari ai centrelor sociale ale Arhiepiscopiei Bucureştilor. (…) În perioada 4-5 decembrie, în Arhiepiscopia Bucureştilor vor fi organizate evenimente în cadru restrâns, cu respectarea normelor sanitare: la Centrul de zi Sf. Muceniţă Sophia din Bucureşti, la Centrul de zi Sf. Stelian de la Valea Crângului – Urlaţi şi în comunitatea de copii hipoacuzici Sf. Meletie. Cei 100 de copii beneficiari ai serviciilor sociale din comunităţile menţionate vor primi din partea Părintelui Patriarh Daniel câte un pachet în valoare de maximum 300 de lei. Cadoul va conţine haine sau încălţăminte de iarnă, o carte duhovnicească şi dulciuri”, potrivit celor relatate de Agerpres.