

Mai în glumă, mai în serios, deserturile sunt parcă și mai delicioase cu un pahar de vin alături. Totuși, cum ne dăm seama ce vin să cumpărăm în funcție de desertul ales? În primul rând, trebuie să ținem cont de câțiva factori:
Ca să fie mai clară această descriere, în funcție de cei trei factori, vă prezentăm și câteva exemple de asocieri între deserturi și vinuri. Așadar:
Brandul Sigillum Moldaviae, nou lansat pe piață, are în gama sa două dintre vinurile ideale pentru deserturi. Este vorba despre rose-ul Busuioacă de Bohotin demidulce și Tămâioasă Românească dulce. Datorită notelor florale de trandafiri, busuioc și izmă, Sigillum Moldaviae – Busuioacă de Bohotin se poate degusta împreună cu deserturi pe bază de fructe sau ciocolată. În aceeași notă, Sigillum Moldaviae Tămâioasă Românească, fiind un vin cu arome fructate de ananas și citrice, completate de note florale de salcâm, este ideal alături de deserturi pe bază de brânză sau caramel, de produse de patiserie cu nuci și fructe confiate.
Sigillum Moldaviae face parte din portofoliul VINCON ROMANIA, unul dintre cei mai mari producători de vinuri din România, și se poate găsi în patru sortimente: Muscat Ottonel demisec, Pinot Noir demidulce, Busuioacă de Bohotin demidulce și Tămâioasa Românească dulce. Vinurile sunt prezente în hypermarketurile Metro, Selgros și Carrefour, dar și în magazinele de proximitate. Pentru mai multe detalii despre noul brand, puteți urmări pagina de facebook VINCON ROMANIA: https://www.facebook.com/vinconromania/.