Evenimentul Zilei > Actualitate > VIDEO uluitor! Explozia nucleară în urma căreia au murit cinci ingineri ruși
VIDEO uluitor! Explozia nucleară în urma căreia au murit cinci ingineri ruși

VIDEO uluitor! Explozia nucleară în urma căreia au murit cinci ingineri ruși

Un localnic a filmat explozia nucleară accidentală din Rusia, trecută sub tăcere de autoritățile ruse. Omul a crezut că filmează un incendiu de pădure, dar a surprins explozia nucleară.

Pe filmare se poate vedea, în primele secunde, un incendiu, după care la scurt timp, o explozie urmată de o undă de șoc și celebra ciupercă atomică. Totul s-a petrecut la o bază militară rusă din nordul înghețat al Rusiei. În apropierea locului exploziei, la doar 30 de kilometri există un oraș cu 190.000 de locuitori, Severodvinsk. Oamenii au fost informați că a existat o creștere a radioactivității, dar doar pentru o scurtă perioadă. În realitate, susțin surse din media, radioactivitatea este de 20 de ori mai mare decât maximul admis.

Agenția Rosatom a declarat că cinci oameni au murit și alte trei au fost rănite. Încă nu se cunosc pagubele provocate de unda de șoc, care poate fi observată pe imagini, deoarece specialiștii ruși susțin că explozia a avut loc pe o platformă maritimă. Din puținele informații oferite de ruși, rezultă că explozia nucleară a avut loc în timp testării unui motor de rachetă care ar folosi propulsie lichidă.

Publicată de Philippe François pe Duminică, 11 august 2019

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: