Evenimentul Zilei > Actualitate > VIDEO ȘOCANT cu polițistul care bate un poloist până îl bagă în COMĂ. Omul legii a fost ARESTAT
VIDEO ȘOCANT cu polițistul care bate un poloist până îl bagă în COMĂ.  Omul legii a fost ARESTAT

VIDEO ȘOCANT cu polițistul care bate un poloist până îl bagă în COMĂ. Omul legii a fost ARESTAT

Un polițist de la Biroul Rutier l-a bătut pe un poloist până i-a fracturat craniul și l-a băgat în comă. După ce inițial a încercat să fugă, acesta a fost arestat preventiv, duminică, pentru 30 de zile și acuzat de tentativă de omor.

.Incidentul s-a întâmplat sâmbătă noaptea, în zona centrală a Aradului: polițistul a început să îl agreseze pe sportiv în incina unui bar, apoi bătaia a continuat afară, până ce sportivul cade lat. În urma unei fracturi craniene, arată medicii, sportivul de 23 de ani a intrat în comă. Victima, Alex Băltean, 23 de ani, membru al echipei de polo AMEFA din Arad a fost transportat în regim de urgență la Timișoara, cu o autospecială SMURD. Polițistul Claudiu Dărăbuț a fugit imediat de la locul faptei. Surse din rândul Poliției susțin că acesta era sub influența alcoolului și că nu e prima dată când acționează violent. El a fost dat în urmărire în primă fază, însă s-a predat după o zi, convins de prieteni.  

Dărăbuț a fost reținut pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor, apoi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad l-au prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. ”Instanța a decis arestarea preventivă  a polițistului, pentru 30 de zile”, a declarant Corina Corbaciu, procurorul de caz. (Sursa foto: Aradon: Alex Băltean (stânga) în comă după ce a fost bătut de polițistul Claudiu Dărăbuț (dreapta); video – Special Arad)