Evenimentul Zilei > Monden > Video senzațional! Liberalul Rareș Bogdan demonstrează ce bine se pricepe la ciuperci! Comentariile internauților au fost, însă, cam otrăvite
Video senzațional! Liberalul Rareș Bogdan demonstrează ce bine se pricepe la ciuperci! Comentariile internauților au fost, însă, cam otrăvite

Video senzațional! Liberalul Rareș Bogdan demonstrează ce bine se pricepe la ciuperci! Comentariile internauților au fost, însă, cam otrăvite

Liberalul Rareș Bogdan pare un adevărat maestru în ceea ce privește ciupercile. Se pricepe nu numai să le recunoască fără greș pe cele comestibile, dar și cum trebuie pregătite!

Și cum a fost om de televiziune, Rareș Bogdan și-a dovedit cum nu se poate mai bine cunoștințele într-un video pregătit mintenaș.

Rareș Bogdan, expert în ciuperci

„Ia uitați-vă aici, gălbiori! O să facem tocăniță de gălbiori cu pătrunjel, mult pătrunjel și un pic de usturoi. Usturoi românesc! Nu usturoi din China sau din Ungaria! (…)

Și aici, celebrii hribi care costau în Italia… aveau niște prețuri, era cea mai scumpă marfă de la vegetale, de la legume, din rafturile din supermarketuri. Le-am cules noi!

Asta este regală, o bucurie! Din asta o să facem o ciorbiță, după care o garnitură foarte, foarte bună. Cum vi se par astea? Bucurii ale naturii, doar în Transilvania! România!

Ieri am fost la Bacău, Suceava, Neamț, Botoșani și azi, cu familia, la finii noștri pe Bârgaie. Bârgaiele sunt în Bistrița, lângă Prundul Bârgăului… Doamne ajută! Cu Dumnezeu înainte, poftă bună!”, a spus Rareș Bogdan în videoclipul publicat pe Facebook.

Mesaje otrăvite

Deși cei mai mulți internauți s-au arătat impresionați de cunoștințele lui Rareș Bogdan, unii nu s-au putut stăpâni și au lansat mesaje otrăvite

– „Domnule Rares Bogdan, chiar vă pricepeți. Bravo! Lăsați politica, pentru că acolo ne cam mintiți și nici nu vă prea iese nimic. cred ca ar fi mai bine să vă apucați de astfel de lucruri. Ce părere aveti?”

– „Se pricepe la bureți, doar de aia s-a făcut politician…”

– „Să vezi ce gogoși spune! Bureții sunt doar deschiderea”

– „Aveți grijă, uneori au efecte adverse. Se poate să o luați razna de la ele și apoi nu mai are cine să ne facă promisiuni și campanie”

– „Se anunță vremuri grele dacă Rareș a ajuns sa mănânce bureți (vezi să nu fie otrăvitori), ar fi păcat să pierdem un asemenea specimen”

– „În stilul la cum se taie pădurile în România, o să mergem peste câțiva ani să cumpărăm hribi si gălbiori din Italia…”

– „La mine, în zona Bistriței, se colectau pe zi peste 3 – 4 tone de ciuperci de calitate de la pădure de brad. Acum, de 2 ani, nu se mai găsește de o tocană. Se transportă în toată Europa! Ați tăiat toate pădurile! La următoarele alegeri, domnule Rareș, să ne arătați galbiori și aceste hribi! Nu o să mai prindeți ciolanul niciodată”

– „Poate s-a strecurat și una nebună! Invită tot PNL-ul la masă!”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: