Evenimentul Zilei > Politica > Dezvăluiri despre Ludovic Orban. Ce făcea șeful PNL la miezul nopții, în campania electorală
Dezvăluiri despre Ludovic Orban. Ce făcea șeful PNL la miezul nopții, în campania electorală

Dezvăluiri despre Ludovic Orban. Ce făcea șeful PNL la miezul nopții, în campania electorală

Ludovic Orban le-a transmis celor care-l cred obosit şi fără „benzină” că se simte mai ceva ca unii de 30 de ani sau 40 de ani.

Ludovic Orban a făcut câteva dezvăluiri din campaniile electorale unde participa efectiv la activităţile stradale şi spune: „Îmi place să lipesc afişul la 12 noaptea, să simt mirosul de aracet”.

Mai mult, Ludovic Orban, preşedintele PNL, a dezvăluit vineri în ședința Comitetului Director Județean Vaslui că mereu i-a plăcut să facă o campanie electorală la firul ierbii.

Ce le-a transmis celor care cred despre el că a rămas fără „benzină”

„Chiar dacă unii zic că nu mai am benzină, eu vă spun că am o energie care, poate, unii de 30 de ani, de 40 de ani nu o au”, a spus Ludovic Orban în ședința Comitetului Director Judeţean Vaslui, care a avut loc la sediul partidului din Huşi, acolo unde şi-a prezentat moțiunea „Forța Dreptei”.

Preşedintele PNL a mai punctat un lucru despre care nu se ştia.  Acesta spune că s-a decis cu greu să candideze pentru un nou mandat.

„Hai să fim cinstiți, toată viaţa mea matură mi-am dedicat-o PNL”, a spus subliniat Ludovic Orban.

Referitor la campania electorală liderul PNL a precizat că întotdeauna i-a făcut plăcere să facă o campanie electorală la firul ierbii:

„Să nu credeți că eu am aterizat brusc în conducerea națională a unui partid fără să fi trecut prin munca de jos. Şi acum, ca preşedinte de partid, dacă nu m-am dus să lipesc afișul la 12 noaptea, să simt mirosul de aracet şi mai ales să simt cum echipa pornește bătălia pentru câștigarea unor noi alegeri nu mă simt bine, nu simt că e campanie”, a mai afirmat liderul liberal.

Atac la Florin Cîţu:  A crescut în 4 ani ca Făt Frumos

De asemenea, Ludovic Orban  a reamintit că în cei 30 de ani de când este implicat în viaţa politică a preluat filiale alături de care a urcat „pas cu pas, treaptă cu treaptă”, făcând aluzie la competiția cu Florin Cîţu despre care a spus că a crescut în 4 ani ca Făt Frumos, a concluzionat liderul PNL, potrivit news.ro.