Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Prietenii lui Mihai Leu nu țin cont de fostele probleme de sănătate ale campionului. Fostul boxeur, nevoit să inhaleze fumul de țigară

VIDEO/ Prietenii lui Mihai Leu nu țin cont de fostele probleme de sănătate ale campionului. Fostul boxeur, nevoit să inhaleze fumul de țigară

Mihai Leu a înfruntat mari probleme de sănătate însă a dovedit că este campion nu doar în viața sportivă. Cu toate acestea trebuie în continuare să acorde o mare atenție sănătății sale și să nu o pună deloc în pericol. Se pare însă că prietenii lui nu țin cont de aceste aspecte, cel puțin nu atunci când trebuie să-și satisfacă propriile vicii.

După ce a încheiat cu succes încă o competiție din Campionatul Național de Super Rally, Mihai Leu și-a făcut timp să se întâlnească și cu vechi prieteni sau colaboratori pentru diversele evenimente pe care le organizează. Fostul campion mondial este într-o formă sportivă de zile mari și pare că se simte mai bine ca niciodată, în ciuda problemelor de sănătate pe care le-a avut în ultimii ani.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/6

Zilele trecute fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Mihai Leu în compania unui prieten pe terasa unui restaurant din zona Floreasca. Pasionat de sport în toate formele lui, Mihai Leu a ales tocmai restaurantul deținut de Alexandru Bourceanu, pe al cărui pereți sunt expuse tricourile din colecția personală a fostului fotbalist. Dacă fostul pubilist a preferat să servească ceva light, partenerul de discuție a fumat țigară după țigară. Cu toate că erau pe terasă și se presupune că fumul se împrăștia, se vede clar, după grimasele lui Mihai Leu că ajungea și la el. Chiar și așa marele sportiv nu i-a cerut prietenului să renunțe la viciu, ci l-a lăsat să se simtă bine.

Al treilea titlu de campion național la Categoria I de viteză în coastă

După o pauză de 10 ani, perioadă în care s-a implicat în organizarea de evenimente sportive, Mihai Leu s-a întors ca pilot de raliu. Din 2017 a început să urce pe podiu, iar din 2019 a devenit campion la Categoria I de la viteză în coastă. Anul acesta, Mihai Leu a devenit pentru a treia oară consecutiv, campion național la Categoria I de viteză în coastă. Pe lângă asta mai are și titlu de vicecampion la super rally.