Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO. Imagini rare cu Ion Țiriac. I-a scos la masă pe doi dintre copiii lui: Ion Alexandru și Ioana Natalia

VIDEO. Imagini rare cu Ion Țiriac. I-a scos la masă pe doi dintre copiii lui: Ion Alexandru și Ioana Natalia

Ion Țiriac este pe cât de celebru, pe atât de discret, așa că puțini știu că omul de afaceri are trei copii: doi băieți și o fată. Ion Alexandru, Karim Mihai și Ioana Natalia nu au aceeași mamă, însă acest lucru nu i-a împiedicat să aibă o relație apropiată. Acest lucru se poate observa cu ochiul liber din imaginile realizate de fotoreporterii EVZ.

Zilele trecute, Ion Țiriac i-a convocat pe doi dintre cei trei copiii ai lui, pe Ion Alexandru și Ioana Natalia la o terasă din zona de Nord a Capitalei. Cei trei au ieșit să ia prânzul împreună, prilej pentru a-l pune la curent pe omul de afaceri cu proiectele în care sunt implicați.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/16

Dacă Ion Ion, este văzut mai mereu în preajma tatălui său, mai ales că omul de afaceri i-a „încredințat” afacerile din România, Ioana Natalia este remarcată arareori la brațul tatălui său. Cât timp au stat la masă, afară îi așteptau șoferii, dar și oamenii de bază a lui Ion Țiriac, fără de care rareori pleacă de acasă.

Înainte de a urca fiecare în mașina proprie, Ion Țiriac în una dintre mașinile lui de colecție, iar Ion Alexandru într-un bolid de lux, de ultimă generație, Ioana Natalia și-a luat rămas bun de la fratele mai mare. Ca un frate mai mare, protector, Țiriac Jr și-a luat sora mai mică de gât, a strâns-o la piept și a sărutat-o duios pe cap, după care s-a urcat în mașină. Rămași singuri, tânăra a scos portofelul, cel mai probabil i-a arătat tatălui ei câți bani mai are în el, căci imediat, omul de afaceri s-a conformat și i-a dat, așa cum reiese din imagini, un card, cel mai probabil pentru a-l folosi la cumpărături. Deși are doar 22 de ani, se pare că Natalia Ioana nu se numără printre acele domnișoare care își etalează bijuteriile de mii de euro și accesoriile scumpe. Îmbrăcată simplu, cu o pereche de jeans și un top negru, Ioana avea ca accesoriu un lanț finuț, cu un pandativ în formă de cruce. Deloc fardată și cu o coafură naturală, tânăra a fost toată un zâmbet prin preajma tatălui.

Fata lu’ tata

În vârstă de 22 de ani, Ioana Natalia a copilărit la Monte Carlo, iar după ce a absolvit Școala Americană din București, aceasta s-a mutat la Miami pentru a studia Jurnalismul. Se pare că singura fiică a omului de afaceri vrea să calce pe urmele mamelei sale, o celebră ziaristă din Egipt, pe nume Sophie Ayad. Chiar dacă Ion Țiriac și Sophie Ayad s-au despărțit încă de când Ioana Natalia și fratele ei, Karim Mihail, se aflau la vârste fragede, omul de afaceri a continuat să șină legătura cu ei, susținându-i moral și financiar. Dovada faptului că omul de afaceri și fiica lui au o relație foarte apropiată și frumoasă, sunt fotografiile cu cei doi împreună, în momentul în care ieșeau de pe terasa restaurantului unde au luat masa. Extrem de jovială, tânăra nu i-a cerut fratelui mai mare să o ducă unde avea nevoie, ci a preferat să urce în mașina tatălui său, și să mai petreacă câteva clipe împreună.