Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Ce face Ion Țiriac când nu are bani de șofer. Își conduce singur una dintre mașinile de epocă

VIDEO/ Ce face Ion Țiriac când nu are bani de șofer. Își conduce singur una dintre mașinile de epocă

A devenit viral răspunsul pe care Ion Țiriac l-a dat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de la GSP, acolo unde a declarat că aunci când nu are bani pentru a plăti doi piloți, se urcă singur la manșa unuia dintre cele trei avioane pe care le deține. La cei 82 de ani, omul de afaceri continuă să circule în oraș fără șofer, preferând să-și conducă singur mașinile de epocă și nu pentru că nu ar avea bani, ci pentru că este o adevărată plăcere să fii la volanul unui autoturism de colecție.

„Dacă nu am bani de doi piloți, atunci trebuie să pilotez. Copilot e altul, ăla să vorbească jos, eu sunt comandat domne, eu stau în stângă”, a povestit Ion Țiriac în emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia. Omul de afaceri pilotează în continuare și își conduce singur mașinile de epocă pe care le deține în colecția sa.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/5

Recent, fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Țiriac la volanul autoturismului Auburn 852 Speedster Boattail din 1936, pe care l-a scos pe străzile din Capitală.

După o întâlnire, cel mai probabil de afaceri, cu un prieten, Ion Țiriac s-a oferit să-l ducă pe acesta acasă, mai ales că venise în oraș cu una dintre mașinile care se află expusă în cadrul expoziției „Țiriac Collection”. Pasionat de tot ce înseamnă mașini, omul de afaceri conduce cu ușurință aproape orice model, chiar dacă are volan pe stânga, sau pe dreapta cum este cazul Auburn-ului 852. Decapotată, în momentul în care s-a pus în mișcare, mașina de colecție a atras privirile celorlalți participanți în trafic.

Este singurul din lume care deține colecția completă a modelelor de lux Rolls Royce

Ion Țiriac este singurul om din lume care se poate lăuda că are „în garaj” colecția completă a modelelor de lux Rolls Royce Phantom, opt serii produse din 1925 până în prezent. Șapte dintre ele pot fi admirate la sediul „Țiriac Collection” din Otopeni. Pe cea de-a opta, apărută în 2017, fostul mare tenismen nu este încă decis dacă să o achiziționeze sau nu.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: