Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO EXCLUSIV. Ce face șoferul lui Marius Tucă în timp ce jurnalistul ia prânzul cu un prieten
VIDEO

VIDEO EXCLUSIV. Ce face șoferul lui Marius Tucă în timp ce jurnalistul ia prânzul cu un prieten

Cu o carieră de peste 25 de ani în televiziune, Marius Tucă a ajuns la nivelul la care angajații au grijă de imaginea lui, chiar dacă asta înseamnă să transforme șoferul într-o asistentă personală care strânge după el.

De câțiva ani, prezentatorul emisiuni „Marius Tucă Show” difuzată de Aleph News, preferă să stea pe bancheta din spate a autorismului său și să conducă doar în situații excepționale. Nimic deosebit, ținând cont că multe vedete autohtone sau persoane publice preferă să angajeze un șofer personal decât să își facă nervi prin traficul din București. Doar că Marius Tucă și-a transformat șoferul personal într-o adevărată asistentă.

Cel puțin asta reiese din fotografiile realizate zilele trecute. Fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Marius Tucă în momentul în care a coborât din autoturism și a intrat într-un restaurant cunoscut din zona Primăverii, al cărui acționar este. Vizibil grăbit, căci îl aștepta un prieten la intrarea pe terasă, Tucă și-a rugat șoferul să-l lase fix în față și apoi să caute un loc de parcare. Ceea ce a și făcut. După ce a parcat autoturismul, cunoscându-l foarte bine pe Tucă, șoferul și-a făcut de lucru. Mai întâi a strâns toate hainele pe care șeful său le împrăștiase prin toată mașina, cel mai probabil când s-a schimbat pentru diverse întâlniri, ca mai apoi să le împacheteze conștiincios și să le aranjeze în portbagajul autoturismul.

Abia după ce a terminat de împăturit toate haine pe care Marius Tucă le are de schimb prin mașină: de la sacouri elegante, echipament sportiv, până la geci casual, șoferul și-a aprins o țigară și a așteptat liniștit lângă autoturism ca șeful Tucă să revină de la masă.