Evenimentul Zilei > Social > Jurnalistul Marius Tucă, diagnosticat cu COVID-19, a fost internat în spital!
Jurnalistul Marius Tucă, diagnosticat cu COVID-19, a fost internat în spital!

Jurnalistul Marius Tucă, diagnosticat cu COVID-19, a fost internat în spital!

Cunoscutul jurnalist Marius Tucă, a fost internat în spital.

Un celebru jurnalist a fost internat în spital.  Este vorba de Marius Tucă, cunoscutul jurnalist, moderator al show-ului Marius Tucă Show de pe Aleph News. El a fost diagnosticat pozitiv în cursul acestei după-amiezi cu COVID- 19.

Marius Tucă este internat în spital

Marius Tucă este internat pentru 24 de ore în spital. Starea lui sănătate nu este gravă, el nu are febră și nici alte simptome specifice. De asemenea, jurnalistului i s-a efectuat un examen la plămâni care se numește CT. Examinarea nu a scos la iveală configurații anormale ale acestui organ. De asemenea, potrivit analizelor care i-au fost efectuate, valoarea saturației oxigenului în sânge este de 97%.

„Sper să trec cât mai bine de această încercare pe care viața mi-a pus-o în față”

„Sper să trec cât mai bine de această încercare pe care viața mi-a pus-o în față și să mă întorc în studio. Îmi iubesc profesia, colegii și spectatorii. Dacă tot nu am avut concediu anul acesta, covidul mi-a creat această oportunitate. Țineți aproape, dar nu mai aproape de un metru jumătate».”, a declarat jurnalistul Marius Tucă în cadrul unei discuții telefonice cu Adrian Sârbu, patronul unui post de televiziune.

Printre personalitățile care au fost intervievate de Marius Tucă, în ultimele 14 zile, se află patronul media Adrian Sârbu, dar și regizorul Cristi Puiu. De asemenea, au mai fost intervievați și artista Lidia Buble dar și medicul Adrian Streinu-Cercel, director al Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”.

În ultima perioadă, tot mai multe persoane publice, în special cele care sunt vedete de televiziune sau de presă, sunt testate pozitiv cu coronavirus. Partea bună a lucrurilor este că se vindecă destul de rapid. „Însănătoșire grabnică și multă sănătate!”, le urează tuturor celor infectați cu noul coronavirus site-ul „Rețete și vedete.”

Marius Tucă urmează să se externeze după 24 ore potrivit retetesivedete.ro.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: